Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La parella del Dj ha hagut de demanar perdó públicament

Irene Rosales es disculpa per unes piulades ofensives a persones amb sobrepès

La parella de Kiko Rivera ha demanat perdó per unes piulades que va publicar abans de sortir amb el fill d'Isabel Pantoja

La parella del Dj ha hagut de demanar perdó públicament
La parella del Dj ha hagut de demanar perdó públicament | CatalunyaDiari

 

Quan una persona s'exposa a l'opinió pública corre el risc que la gent pugui buscar i esbrinar aspectes de la vida privada d'un mateix encara que aquestes coses siguin del teu passat. Aquesta situació és la que ha patit la parella de Kiko Rivera, Irene Rosales, després de passar per la casa de 'GH DÚO'.

  

I és que després que el col·laborador de Telecinco, Kiko Hernández, expliqués que la jove havia criticat el físic de persones amb sobrepès a través de les seves xarxes socials, Irene ha hagut de sortir al pas d'aquestes declaracions i demanar perdó per aquelles piulades que va publicar fa temps.

Irene Rosales demana perdó per les piulades

Pocs dies després que Irene Rosales sortís de la casa de 'GH DÚO', durant un programa de 'Sálvame',  Kiko Hernández va fer públics unes piulades que la dona de Kiko Rivera va publicar temps enrere on es mofava de les persones obeses.

  • També pots llegir: Maria Jesús Ruiz s'imposa a Kiko Rivera i guanya 'GH Dúo'  

El col·laborador de 'Sálvame' va admetre que va poder recuperar aquests missatges tot i que havien estat eliminats i que  Rosales els va publicar abans de començar la seva relació amb Kiko. Kiko Hernández també va explicar que la jove andalusa no només va penjar fotografies de desconeguts, sinó que també adjuntava comentaris amb la intenció de ridiculitzar a aquestes persones.

Irene Rosales ridiculitzava a les persones amb sobrepès
Irene Rosales ridiculitzava a les persones amb sobrepès | CatalunyaDiari

 

En una d'aquestes piulades, Irene va compartir  una fotografia, on comparava un home amb sobrepès amb el nino 'Pou' per ridiculitzar-lo. A part d'altres fotografies amb la mateixa temàtica i amb les quals, Irene assegurava que, veient persones amb aquests problemes de sobrepès, ella «no pot tenir complexos».

Enmig d'aquesta polèmica, Irene va ser preguntada sobre aquest polèmic fet per uns reporters de 'Sálvame': «Kiko Hernández va treure unes piulades que vas escriure fa temps fent al·lusió a les persones que són obeses, no sé si et molesta tot això?».

Irene Rosales es disculpa pels seus polèmics tweets
Irene Rosales es disculpa per les seves polèmiques piulades | TELECINCO

 

Irene va admetre que els va publicar i no va dubtar en demanar perdó i mostrar el seu penediment de l'actitud mostrada en aquelles piulades: «No em molesta, és veritat que els vaig posar.  Demano perdó per això perquè llavors era una autèntica nena, així que no se li ha de donar més voltes», va justificar la jove.

Defensa a Kiko Rivera en els jutjats

Aquesta polèmica no ha estat l'única a la qual ha hagut de fer front Irene Rosales d'ençà que va sortir de la casa de Guadalix.  La parella del Dj també ha hagut de declarar com a testimoni als tribunals pel judici que Kiko Rivera té amb Les Melli.

  • També pots llegir:  Kiko Rivera, molt emocionat parlant amb la seva mare en directe

Irene va anar sola a declarar a favor de la seva parella per la demanda que aquest va interposar a les germanes, quan una d'elles, Bibi, va afirmar al programa 'Socialité' que  el fill d'Isabel Pantoja se li havia insinuat  tot i que ja estava amb la seva parella, i que l'havia amenaçat per si ho explicava. Tot i això, Irene nova voler fer declaracions ni a l'entrada ni a la sortida dels jutjats, i amb un posat molt seriós es va limitar a dir: «Perdoneu-me però no puc dir res. El resultat no el sabem encara».