Alfred parla de la seva trobada amb Amaia

Alfred es pronuncia sobre la seva trobada amb Amaia al Primavera Sound

L'exparella va ser enxampada xerrant durant el festival del Primavera Sound

‘Operación Triunfo’ ha estat testimoni de moltes històries d’amor entre els concursants que hi han participat any rere any. Una de les més recents i seguida va ser la que van protagonitzar l’edició del 2018,  Amaia i Alfred, que van representar junts a Espanya a Eurovisió. La parella va arribar a tenir una popularitat altíssima i la seva història d’amor va ser seguida i enaltida per tots els fans d’’Operación Triunfo’.

La dolorosa ruptura però, va arribar l’any passat després d’un any de relació, una decisió que tot sembla indicar va prendre Amaia i que va ser captada per les càmeres, que van enxampar els dos joves in fraganti discutint i plorant enmig del carrer. Després de la tempesta però, sembla que tot arriba a la calma, i temps després, l’exparella gaudeix d’una bona relació d’amistat i de tant en tant coincideixen, actuant amb total normalitat. Aquest últim cop se'ls ha pogut veure als dos al Primavera Sound conversant com si res hagués passat, una trobada que les càmeres van captar i que les xarxes i els mitjans s'han encarregat d'esbombar.

 

Alfred i Amaia junts a Eurovisió
Alfred i Amaia junts a Eurovisió | CEDIDA

 

Alfred parla sobre la seva trobada amb Amaia

Davant d’aquestes imatges, els fans de la parella ja s’estaven fregant les mans pensant en una possible reconciliació, i els periodistes van aprofitar l’assistència del músic al concert especial de David Bisbal en el Teatro Real, on Alfred va promocionar el seu videoclip ‘Wonder’, per preguntar-li sobre la seva trobada ‘furtiva’ amb la seva exparella, a la qual cosa, el noi va contestar:  «Va ser una trobada molt cordial. Ens estimem molt tots (referint-se als seus companys d’edició). Tots són els meus germans i germanes», va comentar feliç.

Per la seva banda, Amaia, que no s’ha volgut pronunciar al respecte, va publicar ella mateixa les fotografies de la seva trobada amb el seu ex, però sembla que al final se’n va penedir i les va esborrar. Per sort, una altra tuitera havia captat el moment i les va tornar a publicar perquè quedés constància de la seva animada conversació.

 

 

També et pot interessar... 

  • Alfred i Amaia, enxampats junts al Primavera Sound de Barcelona
  • Alfred i Amaia, enxampats deixant-ho en ple carrer