Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Escanes

Laura Escanes al·lucina amb la mida dels seus pits

Laura Escanes ha comprartit una fotografia per mostrar com li ha crescut el pit gràcies a l'embaràs

Escanes
Laura Escanes fa broma al Instagram | Instagram (@lauraescanes)

 

Laura Escanes ha compartit una imatge a l'Instagram per mostrar als seus seguidors com han crescut els seus pits.  La 'influencer' de 23 anys ha penjat una foto a l'Instagram amb biquini on comenta com li han augmentat el pit amb el recent embaràs. 

El 26 de febrer Escanes va anunciar, juntament amb Risto Mejide, el seu marit, que estaven esperant la seva primera filla i ho va fer a través d'Instagram.  La 'influencer' i model ha volgut compartir els moments més importants amb els seus seguidors. De fet, gràcies a la xarxa social, hem pogut veure néixer la seva relació i com ha anat evolucionant la parella. Escanes ha comentat en alguna ocasió que el punt d'inflexió va ser el casament amb el Risto, va ser llavors quan als dos els hi van augmentar els seguidors notòriament. Des de llavors han estat molt actius i, recentment, van anunciar que la seva filla es diria Roma.

«Prontito» escrivia Escanes

La influencer, que té 1,2 milions de seguidor a l'Instagram, ja acumula 66 mil m'agrades a la fotografia i ha rebut comentaris de tot tipus, però sobretot n'ha rebut de suport. Ella mateixa ha escrit en un comentari fent broma «Les peretes s'han convertit en 'perazas'» el qual ha tingut respostes com «amb la llet tindras dos síndries» o « després seran melons», entre d'altres.

Escanes
Laura Escanes fa broma a l'Instagram | Instagram (@lauraescanes)

Esperem que la 'influencer' ens segueixi sorprenent amb més dels seus comentaris pròximament.

 

També et pot interessar...