Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del plató de 'Supervivientes'

Mónica Hoyos expulsada i repescada a ‘Supervivientes’

Dakota, Albert i Colate són els nous nominats d'aquesta setmana i, per la seva banda, Omar va aconseguir el joc de líder
Mónica Hoyos a 'Supervivientes'
Mónica Hoyos va ser expulsada i repescada en una mateixa gala | Telecinco

 

La novena gala de 'Supervivientes' va ser una sorpresa pels participants i per l'audiència. El programa va seguir amb normalitat el seu guió habitual fins que va arribar l'hora de les expulsions.  En aquest cas, el públic va decidir que fos Mónica Hoyos la concursant que havia d'abandonar Hondures i convertir-se en la setena expulsada del programa.

No obstant això, la sorpresa va arribar quan Hoyos va arribar al que es coneix com a vaixell encallat i va veure que s'havia de batre en duel amb Chelo García-Cortés i Mahí per tal de quedar-se a l'illa, almenys, una setmana més.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una setmana sense expulsions

Però, en aquest cas, el presentador, Jorge Javier Vázquez, ficant el seu particular sentit de l'humor a la gala, els hi va fer creure que s'obria un temps de televot, a través del qual, sortiria el nom de la concursant que podria tornar una setmana més al concurs amb la resta de companys. Minuts més tard Vázquez va revelar que l'audiència havia decidit amb un 38% que fos Hoyos la que havia de tornar a l'illa.

Finalment, davant la sorpresa de tothom, el presentador va aclarir que es tractava d'una broma i que Hoyos havia de tornar amb la resta de companys perquè aquesta setmana, a causa de la marxa de Violeta, no hi hauria expulsat.  Així doncs, després del tràngol i el comiat que va haver de passar Hoyos, aquesta va tornar a concursar amb els seus companys. Cal destacar que la que fou parella de Carlos Lozano, quan encara no sabia que li quedaven uns dies més a Hondures, va voler deixar clar que: «Sóc suficientment dona per a estar en un concurs sense necessitat de ficar-me en embolics. No fa falta estar a la tele a base de merda, ni de discussions, ni d'insults».

El líder i els nous nominats 

D'altra banda, com cada dijous, també va tenir lloc el joc de líder que, en aquest cas, va acabar amb els accidents de Colate i Albert. En aquesta ocasió, va ser Omar Montes qui va aconseguir fer-se amb la immunitat i qui podrà gaudir tranquil d'una setmana més sense la pressió d'estar nominat. Fabio i Colate es van convertir en els dos nominats pels seus companys.

L'empresari rebia els vots d'Isabel Pantoja i el seu rival per a no ser expulsat, mentre que Fabio rebia un doble vot d'Albert, el seu propi i el delegat per Colate, que va haver de ser evacuat per la prova de líder. Per últim, Omar Montes, com a líder, va decidir que Dakota fos la següent nominada de la setmana. «Ja em coneixeu i Albert i Isabel aquí són intocables per a mi», va sentenciar l'ex de Chabelita.

Els tres nominats a 'Supervivientes'
Els tres nominats aquesta setmana a 'Supervivientes' | Telecinco

 

També et poden interessar...