Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rubio i Sergio Ramos

Els cantants que es van negar a actuar a la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Rosalía és una de les cantants que va declinar l'oferta de la parella

Rosalía en un dels seus concerts
Rosalía era una de les artistes convidades a cantar duran la celebració | CatalunyaDiari.cat

 

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos va estar plagada d’actuacions de cantants nacionals i internacionals, tot i que alguns com Rosalía van declinar assistir-hi en l’últim moment. La catalana va cancel·lar la seva actuació el mateix dia del casament, i tot sembla indicar que el motiu va ser que el mànager va mostrar la seva disconformitat amb l’estructura del concert en què havia d’actuar Rosalía.

 

Shakira i AC/DC tampoc van aparèixer

Un altre dels grups de música que  no va assistir finalment al banquet va ser AC/DC, que tenia previst actuar a altes hores de la matinada. La mítica banda de rock va decidir declinar l’oferta i tot sembla indicar que va ser per les crítiques rebudes per part dels seus fans i per l’alta remuneració que demanaven per actuar-hi.

Shakira tampoc va assistir a l’enllaç, malgrat que estava convidada com a parella de Gerard Piqué i soci de Sergio Ramos, i també com a artista, ja que estava previst que la cantant oferís als assistents al casament una actuació.

 

El concert d'AC/DC no es va produïr
El concert d'AC/DC no es va produir | CEDIDA

 

Altres grans absències artístiques van ser la del cantant Marc Anthony, de qui es rumorejava que podria fer una actuació, i la de Maluma, que estava confirmat que sí que actuaria al casament; el motiu de la cancel·lació del seu concert però, va ser un contratemps d’última hora, ja que  el cantant va patir una avaria a l’avió que l’havia de traslladar fins al lloc de la celebració.

Tot i això, el DJ Gianlucca Vacchi va brindar moments inoblidables amb la seva música i va aconseguir fer ballar a tots els assistents.    Europe també va fer acte de presència i va cantar en directe el seu mític ‘The Final Countdown’ i 5 cançons més; tampoc ens oblidem dels cantants nacionals que van oferir la seva música durant l’enllaç, com són el grup Ketama i Niña Pastori.

 

També et pot interessar...