Nou supermercat Bonpreu a Sant Antoni de Vilamajor

Bon Preu inverteix 6 milions d'euros en un nou supermercat a Sant Antoni de Vilamajor

Amb l'obertura del supermercat s'han creat 51 nous llocs de treball a la localitat

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental. L'empresa ha fet una inversió de 6 milions d'euros en la construcció, situada al carrer d'Alfons I, s/n cantonada c/ de Ferran Llach. El nou establiment té una superfície de vendes de 1.180 metres quadrats i 48 places d'aparcament. L'equip de treballadors de l'establiment està format per 51 persones, de les quals 18 són del municipi.

El supermercat consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com la peixateria amb forn de cocció de peix que permet als clients emportar-se la seva compra de peix i marisc cuit amb l'acompanyament que desitgin.

Es reforça la presència del Grup al Vallès Oriental

Amb  aquesta obertura la cadena reforça la seva presència la Vallès Oriental, ampliant el servei que està oferint als establiments de Granollers, Vilanova del Vallès, Montmeló, Mollet del Vallès, Lliçà d'Amunt, La Garriga i Sant Celoni; i als Esclat de Lliçà d'Amunt, Sant Celoni i Mollet del Vallès. 

També ofereix el servei online amb  el model de «compra a recull» als punts de recollida de Mollet del Vallès i Lliçà d'Amunt. Des del passat mes d'abril, el grup disposa d'un servei d'entrega a casa de la compra online a Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles. Durant la propera tardor, el Grup té prevista l'obertura del nou Esclat de Granollers, situat a la ronda Sud.

També et pot interessar...