Henkel inaugura un nou centre d'indústria aeroespacial al Vallès

El cost de les noves instal·lacions ha estat de 35 milions d'euros

Henkel
La nova planta a Montornès suposarà la creació de 70 nous llocs de feina | ACN

La multinacional Henkel va inaugurar el passat dimarts dia 4 de juny a Montornès del Vallès (Barcelona) una nova planta que es dedicarà únicament a la producció d'aplicacions per a la indústria aeroespacial. La inversió que ha fet l'empresa per a la construcció d'aquestes noves instal·lacions ha estat de 35 milions d'euros. 

  

Aquesta nova planta serà el nou hub europeu del sector de la indústria, i neix amb l'objectiu d'augmentar la demanda de solucions d'alt rendiment en el sector aeronàutic. En aquesta planta a Montornès serà el lloc on produiran els materials a partir de l'aplicació de l'última tecnologia del sector. Aquestes dades faran que la capacitat d'elaboració de les instal·lacions de Montornès superin l'eficiència de l'altre hub que té l'empresa a Houston, Texas (Estats Units).

Nous productes destinats a la indústria aeroespacial

L'objectiu de la nova planta serà elaborar productes vinculats a l'adhesiu per a l'ús del sector aeroespacial, és a dir, per a avions. Volen fabricar nous productes que proporcionin una gran capacitat d'adherència entre peces i que alhora, per exemple, es redueixi el pes respecte d'altres elements que tenen la mateixa funció.

  

Segons ha explicat l'empresa, «amb aquestes noves instal·lacions d'alta tecnologia, ampliem significativament les capacitats per a les nostres solucions d'impacte líders del sector», ja que d'aquesta manera aconseguiran ampliar el seu rang de cabuda en el mercat. A més, també han comunicat que la inauguració d'aquestes noves instal·lacions comportaran la creació de 70 nous llocs de feina

Montornès del Vallès, una de les millors plantes de la multinacional arreu del món

El destí escollit per a les noves instal·lacions va ser Montornès del Vallès, perquè l'empresa ja tenia instal·lada un altre centre des de fa més de 50 anys. Aquest centre, encara en funcionament, realitza una producció de més de 200.000 tones a l'any de detergents, detergent líquid i adhesius per a la indústria automobilística, i dóna feina a més de 500 persones mentre exporta a més de 60 països.

A més, en els últims anys ha fet unes inversions de més de 50 milions d'euros: incrementant la capacitat productiva de detergents amb una nova línia d'envasament d'alta velocitat i actualment s'està construint un nou magatzem automàtic d'última generació.

  

La fàbrica de Montornès és una de les moltes plantes que té la multinacional alemanya arreu del món. Tot i això, les instal·lacions del Vallès són de les millors fàbriques en detergents i la segona d'adhesius en l'àmbit mundial dintre de l'empresa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari