Carrefour contracta més de 900 persones a Catalunya per a la campanya d'estiu

Es reforcen la línia de caixes, els punts de venda de productes frescos i la reposició

Carrefour contracta més de 900 persones a Catalunya per a l'estiu| CatalunyaDiari.cat

Carrefour ha contractat més de 900 persones per reforçar el servei al client durant l'estiu a Catalunya. En el conjunt de l'Estat les contractacions arriben fins a les 6.500 persones. La companyia reforça així les plantilles en aquelles zones amb més increments de visites durant l'època estival.

Per sectors, els nous contractes es concentren en les àrees d'atenció al client com la línia de caixes, els punts de venda de productes frescos, la reposició i tecnologia o electrodomèstics, entre d'altres. Entre els contractats predominen els joves demandants de primera ocupació i estudiants.

Lidl també llança ofertes de treball

Lidl ha obert una oferta de feina de fins a 1.500 llocs de treball en diferents establiments que la firma alemanya té repartits pel país. Aquesta important xifra ve donada per l'arribada de l'estiu i, per conseqüència, l'augment de feina en zones, especialment, de costa.

El procés de selecció ja va començar el passat mes de maig i s'espera que en alguns casos es pugui arribar a allargar fins a l'octubre. No obstant això, està previst que la majoria de contractes es puguin signar a mitjans de juny, per tal de treballar durant tot l'estiu a les diferents botigues de Lidl.

Un supermercat de Lidl
Lidl ha iniciat ja el procés de selecció dels nous treballadors | Lidl

Contractes de tres a sis mesos

Cal destacar que els contractes tindran una durada de tres a sis mesos, tot i que no es descarta que, en funció de les necessitats i disponibilitat dels treballadors, alguns es puguin fer indefinits. En relació al sou, l'empresa ha fixat un salari mínim fix de 15.257 euros bruts l'any per una jornada laboral de 37,5 hores setmanals i un contracte de jornada completa.

Això es tradueix en uns 8,50 euros l'hora treballada. Tal com hem avançat, el període de selecció encara no està tancat i tot aquell que estigui interessat haurà d'accedir a l'apartat 'Empleo' de la pàgina web de Lidl i, des d'allà, omplir una inscripció. També en aquest espai, es podrà escollir les ciutats interessades per cada possible treballador i marca l'opció d'enviar el currículum. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari