Imatge d'una platja amb una passarel·la de fusta

Inauguren un enorme parc aquàtic a la Costa Daurada

Es tracta d'una instal·lació inflable de gairebé 1.000 metres quadrats que estarà disponible durant la temporada d'estiu

Durant aquesta temporada d'estiu, la platja de Tamarit, a Tarragona, comptarà amb un nou atractiu turístic: una plataforma aquàtica a la vora del castell.  La plataforma estarà operativa a partir del pròxim dissabte, 15 de juny i romandrà oberta durant tot l'estiu a la platja de Tamarit, a més,  serà una de les més grans de la Costa Daurada. Després de mesos de gestions i permisos, el Tamarit Beach Resort ha confirmat que en els pròxims dies s'instal·larà un dels parcs aquàtics més grans de la Costa Daurada. 

1.000 metres quadrats de plataforma amb diferents illes 

La plataforma estarà disponible a partir del pròxim 15 de juny fins al 15 de setembre i el seu horari d'obertura serà de 10.00 hores a 19.00 hores cada dia de la setmana. L'edat mínima per poder accedir a l'atracció aquàtica és de 6 anys i, a més, compta amb un sistema d'accés especial (SUS) perquè els usuaris puguin escalar la plataforma i accedir-hi amb més facilitat, així doncs, és una instal·lació pensada per a grans i petits. 

La plataforma ocuparà uns 1.000 metres quadrats i estarà formada per diferents illes connectades entre elles amb diferents proves i jocs al llarg de tot el recorregut. Existeixen fins a quatre zones diferents  amb els seus respectius nivells de desafiament. 

Potenciador del turisme a la zona

La plataforma Sports Park XL compta amb més de 30 articles diferents en la seva construcció i presenta un aforament màxim de 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia. Aquest parc aquàtic inflable es posiciona com una alternativa per a totes aquelles famílies que hagin anat a passar les vacances a Tamarit o a prop de Tamarit.

En aquest context, el Director General d'Operacions del Tamarit Beach Resort, Andrius Genys, afirma que «és una inversió necessària per oferir un plus als nostres clients. Volem potenciar Tamarit com a destinació estrella de la Costa Daurada i Catalunya».