Cruanyes retira una imatge d'Instagram després de les queixes dels seus seguidors

El periodista ha compartit una polèmica instantània d’una exposició, on apareixia el cap d'un cavall decapitat

Toni Cruanyes acostuma a publicar imatges dels temes que tracta al TN | Twitter / @tv3

Una de les cares més conegudes de TV3 acaba de generar un enorme rebombori a la xarxa. Toni Cruanyes acostuma a fer ús habitual del seu compte personal d’Instagram on, normalment, publica fotos dels temes que es tracten al telenotícies, que ell mateix presenta.

Però la seva última publicació, a diferència de la resta, ha desencadenat en una onada de queixes entre els seus seguidors, que són més de 65.000. El periodista ha compartit una imatge de l’exposició ‘Richard Learoyd. El silencio de la cámara oscura’, que mostra el cap decapitat d’un cavall, sota el nom ‘Horse Head’. El disgust d'alguns usuaris d’Instagram ha estat important.

Cavall
'Horse Head', de l'exposició 'Richard Learoyd. El silencio de la cámara oscura'  | Instagram @tonicruanyes

 

Segons Instagram, «contingut sensible»

Molts dels seus seguidors no han considerat adequada la publicació. A més, des de la mateixa xarxa social s'ha catalogat com a «contingut sensible» i s’hi podia accedir, només, després d’un avís d’Instagram advertint de la sensibilitat de la imatge i exigint que, qui volgués veure-la, cliqués expressament sobre el post.

f


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Cruanyes substitueix la foto

El periodista, davant dels avisos i queixes, ha retirat la imatge en qüestió i ha refet la publicació en un intent de seguir convidant els seus seguidors a visitar l’exposició. Ha substituït la foto del cavall per un retrat i, tot i que alguns seguidors han aplaudit el gest, d’altres denuncien censura.

Cruanyes
Cruanyes ha substituït finalment la imatge per un retrat de la mateixa exposició  | Instagram @tonicruanyes

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari