YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El periodista Ricard Ustrell confessa els seus atacs d'ansietat

Va viure un dur episodi de la malaltia quan treballava a Catalunya Ràdio, que li va provocar pànic a posar-se davant d'un micròfon

rICARD uSTRELL
Ricard Ustrell va viure un dur episodi d'ansietat en directe quan treballava a Catalunya Ràdio | Twitter

Ricard Ustrell era una de les veus més conegudes de Catalunya Ràdio fins que, en entrar Saül Gordillo a la direcció de l'emissora, va veure's fora per desavinences amb el nou director. El periodista català va criticar a Twitter la mala gestió de Gordillo, però mai havia parlat de la malaltia que pateix, que també va resultar un punt d'inflexió en el seu pas per Catalunya Ràdio.

Ara té 28 anys i col·labora amb TV3 i amb SER Catalunya amb Josep Cuní. Té també una columna a 'El Periódico' i és precisament on ha explicat un dels episodis més durs viscuts durant els últims programes d''El sumplement', quan hi estava al capdavant. «Em va agafar una forta pressió al pit i un intens mal de cap. Quan intentava explicar el que em passava, entre l'ofec i el plor, trobava un buit i molta por, com si el meu cos s'hagués descontrolat i el meu pensament s'angoixés per no conèixer-lo». 

Havia patit un atac d'ansietat, que no li permetria presentar el seu programa en uns quants dies. «Vaig acabar amb un pànic terrible a tornar-me a posar davant d'un micròfon», recorda Ustrell. El periodista no ha tingut cap mena de problema en explicar com va viure un problema que afecta molta gent i que és, moltes vegades, complicat de gestionar. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari