rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

El periodista Ricard Ustrell confessa els seus atacs d'ansietat

Va viure un dur episodi de la malaltia quan treballava a Catalunya Ràdio, que li va provocar pànic a posar-se davant d'un micròfon
Ricard Ustrell va viure un dur episodi d'ansietat en directe quan treballava a Catalunya Ràdio | Twitter

 

Ricard Ustrell era una de les veus més conegudes de Catalunya Ràdio fins que, en entrar Saül Gordillo a la direcció de l'emissora, va veure's fora per desavinences amb el nou director. El periodista català va criticar a Twitter la mala gestió de Gordillo, però mai havia parlat de la malaltia que pateix, que també va resultar un punt d'inflexió en el seu pas per Catalunya Ràdio.

 

Ara té 28 anys i col·labora amb TV3 i amb SER Catalunya amb Josep Cuní. Té també una columna a 'El Periódico' i és precisament on ha explicat un dels episodis més durs viscuts durant els últims programes d''El sumplement', quan hi estava al capdavant. «Em va agafar una forta pressió al pit i un intens mal de cap. Quan intentava explicar el que em passava, entre l'ofec i el plor, trobava un buit i molta por, com si el meu cos s'hagués descontrolat i el meu pensament s'angoixés per no conèixer-lo». 

 

Havia patit un atac d'ansietat, que no li permetria presentar el seu programa en uns quants dies. «Vaig acabar amb un pànic terrible a tornar-me a posar davant d'un micròfon», recorda Ustrell. El periodista no ha tingut cap mena de problema en explicar com va viure un problema que afecta molta gent i que és, moltes vegades, complicat de gestionar. 

 

També et pot interessar...

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris