Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'ex parella de Pilar Rubio, José Molinero, ha carregat contra la premsa rosa

L’exnòvio de Pilar Rubio carrega contra la premsa rosa

El músic José Molinero va mantenir una relació sentimental amb la presentadora durant 10 anys, i la ruptura va produir-se en termes amistosos

L'ex parella de Pilar Rubio, José Molinero, ha carregat contra la premsa rosa
L'ex parella de Pilar Rubio, José Molinero, ha carregat contra la premsa rosa | CATALUNYADIARI

 

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos ha estat la cerimònia d’aquest any més seguida pels mitjans de comunicació a escala nacional. L’esdeveniment va estar preparat amb meticulositat i es va tenir en compte cada detall, i tots els assistents estan d’acord en el fet que ha estat una festa molt original. Una anècdota divertida ha estat el ram negre de la núvia, un color triat amb motiu dels seus anys de rockera.

 

Pilar Rubio va mantenir en el passat una relació sentimental amb José Molinero, líder del grup de música ‘Hamlet’ i millor conegut com a ‘Molly’. La seva història d’amor va durar gairebé una dècada, i van arribar a viure junts 4 anys.  Després de la ruptura, ambdós van afirmar que la decisió de prendre camins separats va dur-se a terme per mutu acord.

Pilar Rubio i el líder del gurp 'Hamlet' van mantenir una relació sentimental durant 10 anys
Pilar Rubio i el líder del grup 'Hamlet' van mantenir una relació sentimental durant 10 anys | CATALUNYADIARI

 

Tot i la bona relació que han estat mantenint des de llavors, sembla que el músic no ha estat convidat a la cerimònia de noces de la model i presentadora. No es coneixen amb certesa els motius pels quals Pilar Rubio ha prescindit del seu amic, però José Molinero s’ha mostrat profundament molest amb els mitjans de comunicació per haver fet menció a la seva antiga relació amorosa.

Fa la impressió que al cantant no li ha fet gràcia trobar-se amb publicacions sobre la seva història romàntica, i ha manifestat el seu desacord a través de les xarxes socials del seu grup musical.  Amb un to violent i pujat de to, Molinero ha carregat durament contra la premsa rosa.

Encara que sembli estrany, Pilar Rubio compartia amb Molinero una passió per la música rock que continua mantenint avui en dia  assistint a concerts i inspirant-se en aquest gènere musical pels seus ‘looks’.

Cal recordar que el casament de Sergio i Pilar va comptar amb l’actuació de l'excepcional grup Europe, qui va interpretar la mítica cançó ‘The Final Countdown’, entre altre temes.

 

També pots llegir...