Piqué i Shakira enamoren amb una preciosa foto de vacances amb els fills

La família està disfrutant d'unes vacances en parader desconegut
Shakira i Piqué
El futbolista i la cantant gaudint de les vacances en família | Instagram / @3gerardpique

El Gerard Piqué i la Shakira estan de vacances en família i, tot i que es troben en parador desconegut, el futbolista del FC Barcelona ha volgut aprofitar per compartir una fotografia a les seves xarxes socials. Piqué apareix acompanyat de la cantant i els seus dos fills, Milan i Sasha, disfrutant d’un tendre moment familiar. En la imagte els quatre membres de la família surten somrient, mostrant com estan esprement al màxim els seus dies de descans.

 

«Family»

 

 

Piqué, en la imatge, només ha escrit «Família» definint com de bé funciona la relació entre els quatre membres que sembla que estiguin d'allò més feliços de poder compartir moments junts. Els comentaris de la gent no s’han fet esperar i la fotografia ja acumula més de 454 mil m'agrada. 

 

El futbolista també ha aprofitat per penjar una fotografia a soles amb la cantant, en la qual se'ls veu molt feliços i que ha definit com a «Art». 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Art.

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

 

 

De moment Piqué i Shakira no han donat detalls sobre les seves vacances, però esperem que ens segueixin sorprenent amb més instantànies com aquestes.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari