Rosalía, primera cantant espanyola en ser portada de 'Vogue Espanya'

Per a l'ocasió, la jove catalana ha posat per a Peter Lindbergh a París amb un elegant vestit de Dior
Rosalía a la portada de 'Vogue Espanya'
Rosalía és la primera cantant espanyola en aparèixer a la portada de 'Vogue Espanya' | Vogue

Rosalía és imparable i més enllà de triomfar amb la seva música d'arrels flamenques internacionalment, ara també fa història per aconseguir reptes que mai abans una cantant espanyola havia assolit.

 

La catalana serà la pròxima portada de la revista 'Vogue Espanya' que es publicarà el 20 de juliol. Amb aquesta fita, Rosalía es convertirà en la primera cantant espanyola en aparèixer en la primera plana d'aquesta popular i admirada revista.

 

 

Una espectacular sessió a París

Per a l'ocasió, la jove ha posat per a Peter Lindbergh a París i, en el vídeo que acompanya la sessió, Rosalía canta una versió de 'La hija de Juan Simón', d'Antonio Molina. Per aquesta ocasió, la cantant apareix amb un 'look' molt més elegant del qual té acostumat al seu públic i llueix un Dior, el cabell a l'aire i un maquillatge neutre que contraresta amb uns llavis vermells. La manicura, en aquesta ocasió, també és més senzilla que la que acostuma a lluir en els seus concerts.

 

Ser la imatge de la portada de 'Vogue Espanya' ha estat, sens dubte, un altre somni fet realitat per a Rosalía. Tanmateix, explica que: «Mentiria si digués que 2019 no ha estat l'any en què he complert el meu somni. Sento que hi ha moltíssima gent que ha conegut el meu treball, que ha escoltat 'El mal querer' i ho ha fet seu a Espanya, i que aquesta energia ha transcendit més enllà de la meva terra». En aquest sentit, Rosalía no oblida els seus inicis i recorda que «quan vaig gravar el vídeo de 'De Plata', el 2017, em vaig recórrer Barcelona demanant favors i roba prestada, tirant d'amics i viatjant amb la meva maleta fins a Els Àngels. Jo mateixa emb vaig maquillar, em vaig vestir i vaig començar a caminar per la ciutat. Avui, tinc la sort de comptar amb un equip de 25 persones entre ballarines, tècnics, llum, so i gestió, i gent com la coreògrafa Charm La'Donna o Samantha Burkhart».

Rosalía en un concert
Rosalía compta amb un equip de 25 persones | EFE

 

 

La seva experiència amb Pedro Almodóvar

Més enllà dels escenaris, Rosalía també ha pogut debutar en el món del cinema, ni més ni menys, que amb el director Pedro Almodóvar, a la pel·lícula 'Dolor y gloria'. Precisament, gràcies a ell, ha pogut conèixer a una de les seves actrius més admirades: Penélope Cruz. De la seva experiència de rodatge amb ella, Rosalía ha explicat que: «Quan la vaig conèixer, jo estava morta de vergonya, però va haver-hi un moment que vam entrar en un dels camerinos mòbils, i em va dir d'assajar juntes 'A tu vera', la cançó amb la qual arrenquem la pel·lícula. Crec que ella era bastant conscient del respecte i admiració amb els quals la mirava».

 

Així doncs, Rosalía es dona per satisfeta per haver pogut complir un any de somnis que semblen no tenir fi i que, de moment, es materialitzen en treball espectacular com el que es podrà veure a partir del juliol a la revista 'Vogue Espanya'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REAL GOALS uuuuuuf q honor @voguespain mil gracias @therealpeterlindbergh

Una publicación compartida por ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari