Madonna no ha pogut pagar el prohibitiu 'caché' de Rosalía

Madonna no pot contractar Rosalía pel seu prohibitiu preu

La reina del pop no va poder pagar el que la catalana demanava per una actuació abans de fer-se famosa

En els darreres mesos Rosalía ha estat el centre d’atenció per diversos motius, però un dels que genera més controvèrsia és el seu caixet. Fa poc ha sortit a la llum que la cantant catalana ha demanat entre 350.000 i 500.000 euros per les seves actuacions i que ha cobrat un milió d’euros per col·laborar amb Pull&Bear. Tanmateix, el seu «prohibitiu» caixet ha afectat, fins i tot, Madonna.

El prohibitiu preu de Rosalía afecta Madonna

La reina del pop va descobrir Rosalía abans que es tornés mundialment famosa i va voler que actués en el seu aniversari. No obstant això, finalment no la va poder contractar perquè el preu per una actuació seva va ser prohibitiu fins i tot per a Madonna.

L’estatunidenca es va posar en contacte amb la catalana, segons ha explicat ella mateixa en una entrevista per la revista ‘Papel’. En un principi van parlar directament entre elles sobre la possibilitat que actués a la festa d’aniversari de Madonna: «La vaig descobrir fa més d’un any i vaig fer tot el possible perquè anés al Marroc pel meu aniversari i actués per a mi».

Rosalía
Madonna va descobrir Rosalía fa més d'un any i volia que actués al seu aniversari | CatalunyaDiari.cat

Madonna va tenir un pressentiment amb Rosalía: «En aquell moment ningú sabia qui era, vaig pensar que jo era l’única persona que la coneixia i vaig dir-me: ‘Oh, he descobert algú que ningú coneix. Aconseguiré que vingui'». Fet que finalment no es va produir perquè tot es va complicar de sobte i, entre les dues cantants, van aparèixer desenes d’intermediaris.

Massa intermediaris entre Madonna i Rosalía

«Quan ella i jo vam començar a parlar era una transacció simple i només necessitava el seu guitarrista i alguns palmers; compartirien habitació, ja que estàvem allotjats en un hotel molt petit», ha explicat Madonna. «Llavors va aparèixer un mànager, després un agent i, de sobte, ja hi havia cinc persones enmig i volien cobrar una quantitat extraordinària de diners. I  després eren 36 persones i jo estava com ‘espera, espera, què?’».

Aquesta situació i l’exorbitant quantitat de diners  que demanaven els intermediaris per una actuacióde Rosalia abans de ser reconeguda mundialment va provocar que  la catalana  no assistís a l’aniversari de Madonna. Tanmateix, a l’entrevista també ha admès el bon ull que va tenir en descobrir el seu talent: «De sobte es va convertir en una gran estrella i em vaig dir: ‘Sí, jo tenia raó’».

També et pot interessar...