Malú i Rivera junts

L'ultimàtum de Malú a Rivera perquè fes pública la seva relació

Ciutadans havia recomanat a la parella mantenir-se en secret, almenys fins després de les eleccions

Des que han sortit a la llum les primeres imatges de la parella del moment, continuen corrent encara amb més força tota mena de rumors sobre la història d'amor entre Malú i Albert Rivera. Tot i que la primera de les instantànies va sorgir d'imprevist de la mà d'una 'becària' d'Ana Rosa, s'especula que  la famosa cantant hauria donat un ultimàtum al líder de Ciutadans exigint-li que fessin pública la seva relació.

Segons avança Juan Luis Galiacho, director d''El cierre digital', la formació taronja hauria recomanat a la parella mantenir-se en secret, desaconsellant a Rivera presentar Malú com la 'primera dama' de Ciutadans,  almenys fins passades les eleccions, després de sotmetre l'assumpte a sondejos interns«El fort caràcter de Malú i la imatge de dona distant i hermètica no ajudava», assegura la publicació 'Rumore', corroborant la informació. 

Cansada d'amagar-se

Malú s'hauria afartat de la incomoditat de la situació i, passades les eleccions, hauria plantat cara al polític català, farta d'amagar-se. Segons el mitjà citat, la cantant li hauria dit que «o seguien endavant amb tot i li donava el seu lloc, o s'acabava».

La publicació de les primeres imatges de la parella significarà un abans i un després en la relació. Deixaran de veure's només en festes privades o a casa d'amics per evitar la premsa i viuran el seu amor en públic, deixant que flueixi de manera natural, el que segurament alliberarà d'una gran tensió la cantant. 

També et pot interessar...