rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

L'ultimàtum de Malú a Rivera perquè fes pública la seva relació

Ciutadans havia recomanat a la parella mantenir-se en secret, almenys fins després de les eleccions
Malú i Rivera junts | HOLA!

 

Des que han sortit a la llum les primeres imatges de la parella del moment, continuen corrent encara amb més força tota mena de rumors sobre la història d'amor entre Malú i Albert Rivera. Tot i que la primera de les instantànies va sorgir d'imprevist de la mà d'una 'becària' d'Ana Rosa, s'especula que la famosa cantant hauria donat un ultimàtum al líder de Ciutadans exigint-li que fessin pública la seva relació.

 

Segons avança Juan Luis Galiacho, director d''El cierre digital', la formació taronja hauria recomanat a la parella mantenir-se en secret, desaconsellant a Rivera presentar Malú com la 'primera dama' de Ciutadans, almenys fins passades les eleccions, després de sotmetre l'assumpte a sondejos interns«El fort caràcter de Malú i la imatge de dona distant i hermètica no ajudava», assegura la publicació 'Rumore', corroborant la informació. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Cansada d'amagar-se

Malú s'hauria afartat de la incomoditat de la situació i, passades les eleccions, hauria plantat cara al polític català, farta d'amagar-se. Segons el mitjà citat, la cantant li hauria dit que «o seguien endavant amb tot i li donava el seu lloc, o s'acabava».

 

La publicació de les primeres imatges de la parella significarà un abans i un després en la relació. Deixaran de veure's només en festes privades o a casa d'amics per evitar la premsa i viuran el seu amor en públic, deixant que flueixi de manera natural, el que segurament alliberarà d'una gran tensió la cantant. 

 

 

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris