Nova discussió pública entre la Infanta Helena i Victòria Frederica

Mare i filla es trobaven al Teatro Real per assistir al concert del grup 'Siempre Así'
La infanta Helena i Victòria Frederica al Teatro Real
La infanta Helena i Victòria Frederica al Teatro Real | CatalunyaDiari.cat

El fet que Victòria Frederica discuteixi amb la seva mare, la infanta Helena, ja no és notícia. Les contínues anades i vingudes per part de Victòria, que en els últims mesos s’ha tornat la filla més descontrolada, superant les millors èpoques del seu germà Froilà, han provocat que entre mare i filla la relació s’estigui tornant molt tensa. L’última esbroncada entre ambdues s’ha donat amb motiu de la tira d’un sostenidor.

 

Fa uns dies, mare i filla feien acte de presència al Teatro Real per assistir al concert del grup ‘Siempre así’, on també es van veure altres rostres coneguts com ara Ágatha Ruiz de la Prada. Victòria Frederica va optar per lluir un ‘look’ casual, amb un vestit d’estampat geomètric el qual ja ha dut en diverses ocasions.

 

 

El conflicte, la tira d'un sostenidor

La cosa es va posar tensa quan, un cop a l’interior del teatre i quan s’estaven asseient a les seves respectives butaques, la mare de Victòria Frederica es va apropar a ella per recol·locar-li el vestit a la seva filla i evitar així que se li veiés la tira del sostenidor. Aquest gest va provocar que Victòria Frederica, que estava conversant animadament amb altres assistents, li contestés de mala manera i provoqués la indignació de la seva mare, que li va recriminar la seva actitud. Després que la infanta Helena la renyés, a Victòria li va canviar l’expressió de la cara i, tot i que va seguir parlant amb els assistents allí presents, el seu semblant es va tornar més seriós.

 

Sembla que la relació entre mare i filla no travessa el seu millor moment segons els esdeveniments que estan sortint últimament a la llum sobre les múltiples trifulgues que estan protagonitzant en els últims mesos, per culpa de l’actitud de Victòria Frederica, que arriba a altes hores de la matinada i està totalment desbocada segons el seu avi. Aquest va ser el motiu de la discussió més sonada que van protagonitzar ambdues a l'ascensor d'un hotel fa tan sols un mes, en què la Infanta Helena li recriminava a la seva filla: «Fas el que vols. Has arribat a les set del matí i em tens farta. Això s'ha d'acabar».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari