YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cristina Pedroche, cansada que li preguntin si vol ser mare

La col·laboradora i presentadora d’Atresmedia està farta del fet que la premsa li pregunti sobre la seva intenció de ser mare des que va contraure matrimoni amb el seu marit

Cristina Pedroche, cansada de respondre a preguntes sobre maternitat  | ANTENA 3

Cristina Pedroche, un dels rostres més famosos del grup de comunicació Atresmedia, és coneguda per no tenir pèls a la llengua quan expressa les seves opinions. La seva actitud extravertida i directa va ser protagonista de la seva darrera aparició com a ambaixadora de la nova campanya de 'Pepsi Max'.

El cert és que Cristina Pedroche s’ha mostrat sempre reticent a parlar sobre les seves intencions de ser mare. Els mitjans de comunicació han estat insistint molt sobre aquesta qüestió des que la col·laboradora va contraure matrimoni amb el cèlebre xef Dabiz Muñoz. Fruit d’aquesta situació, Pedroche ha perdut la paciència i es mostra cansada per aquest tipus de preguntes.

 «Doncs és que tinc 30 anys, és que no hi ha necessitat. M’agradaria saber si fos el meu marit el que estigués aquí assegut si li faríeu la mateixa pregunta, si això és una pregunta que se li fa només a les dones, em sembla que a Dabiz no li preguntaríeu tant. Si el veus algun dia, li preguntes. Però et dirà el mateix», respon Pedroche.

Pedroche i el seu marit, el xef Dabiz Muñoz
Pedroche i el seu marit, el xef Dabiz Muñoz | ANTENA 3

 

Sembla que de moment Pedroche no té present ser mare, i recorre a la ironia per parlar d’aquest tema: «Ara mateix estem molt centrats en els projectes professionals, i és que ens prenen la vida. Els nostres restaurants ja són els nostres fills, els cuidem i els donem tota l’atenció del món. Ara mateix no entra en els nostres plans», afirma contundentment.

La fama no sempre porta coses bones, i és que Cristina Pedroche ha hagut de defensar-se de les nombroses crítiques que li arriben per la seva manera d’expressar-se de vegades massa directa i impertinent. La val·lisoletana és conscient d’això i ho assumeix amb sinceritat: «Crec que amb mi com tot val i a mi se’m critica tot, ja que tot serveix. Quan comparteixo que em menjo un gelat o em menjo jo què sé ningú diu res, però aquí com que sembla que és una promoció (Pepsi Max) ja molesta més», criticava Pedroche.

La presentadora és íntegra amb ella mateixa i sap quina com comportar-se per enfrontar-se al dia a dia: «A mi és que em dóna igual la veritat, jo faig el que vull, intento ser millor persona i dona cada dia», explica Cristina Pedroche.

També pots llegir…


Comentaris

envia el comentari