La infància d'Alma Cortés, marcada per la nul·la relació amb Chiquetete

Raquel Bollo ha revelat la dolorosa etapa que va viure la seva filla a causa de la inexistent afectivitat del seu pare

Alma Cortés ho ha passat molt malament des de ben petita
Alma Cortés ho ha passat molt malament des de ben petita | INSTAGRAM

Fa pocs dies, el fill de Raquel Bollo i del difunt Chiquetete va oferir la seva primera entrevista a ‘Sábado Deluxe’ per parlar de la relació que havia mantingut amb el seu pare i el que sentia per ell.

 

El fet de reviure aquest tema ha donat com a resultat que ara també es parli de la seva germana Alma, i de com va afectar la seva infància la nul·la relació amb el seu pare; tot i que Alma sempre s’ha mantingut al marge dels mitjans de comunicació i mai ha explicat res sobre la seva vida íntima, ha estat la seva mare Raquel Bollo la que ha volgut parlar sobre el tema.

 

Una infància marcada per la separació dels seus pares

Alma Cortés tenia 4 anys quan els seus pares es van separar per reiterats maltractaments per part de Chiquetete a la seva dona Raquel Bollo. Des d’aleshores, la petita Alma no va tenir mai més cap mena de relació amb el seu pare tot i que es creuaven sovint; tal com ho ha explicat la seva mare: «La que més es creuava amb el seu pare era ella. Estudiava als Salesians de Triana i el pare vivia al costat i ni se saludaven. Això és molt dur. Era com si la cosa no anés amb ell».

 

Alma Cortés sempre ha estat molt recolzada pel seu germà i la seva mare
Alma Cortés sempre ha estat molt recolzada pel seu germà i la seva mare | INSTAGRAM

 

Raquel Bollo ha relatat als col·laboradors de ‘Sálvame’ que la seva filla ho havia passat molt malament i que si el seu fill havia patit, «no tenien ni idea» del que havia passat la seva filla Alma. Una mostra d’aquest fet es va donar el dia de l’enterrament de Chiquetete, en el qual va assistir el seu fill Manuel però no ho va fer la seva filla Alma.

 

Tot i la seva infància marcada pel dolor i les circumstàncies per les quals va haver de passar la seva mare Raquel Bollo, Alma segueix amb la seva vida i ara es troba estudiant dret i és una apassionada de la moda.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari