Noel Bayarri i els seus amics confessen haver tingut estroncades

L’ex concursant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha volgut parlar de sexe en el seu canal a la plataforma de vídeo digital de Mediaset, ‘Mad Mojo’
Noel i els seus amics durant un moment de la conversació
Noel i els seus amics durant un moment de la conversació | MAD MOJO

Noel Bayarri, conegut per ser ex concursant del programa de cites ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, ha confessat haver tingut estroncades mentre mantenia relacions sexuals. Ho ha explicat en el seu canal ‘Mad Mojo’, el qual pot trobar-se a la plataforma digital de Mediaset. Així doncs, el canari ha parlat dels moments més íntims de la seva vida sexual juntament amb els seus amics Víctor i Albert Santana.

 

Bayarri va voler reunir-se amb els seus amics per parlar de sexe sense cap mena de tabú. «Vull que les noies coneguin com pensem els homes i com veiem la sexualitat», deia Noel a manera d’introducció. El primer tema que vam tractar va ser com ho fan per lligar amb una noia que els hi ha agradat en una festa.

 

Noel i el seu amic Alberto prefereixen esperar i cridat l’atenció de la noia «sense que es noti gaire que t’agrada». De manera oposada, Víctor és més extravertit i s’apropa per conèixer a la jove des d’un primer moment. Els tres van estar d’acord en el fet que un somriure de la noia confirma el seu interès, i que aquest és un senyal que està disposada a parlar amb ells.

 

D’altra banda, els tres amics va aventurar-se també a parlar de la seva intimitat sexual. Víctor va confessar que quan se sent molt atret per una noia, pot arribar a sentir-se impotent. Noel Bayarri li va donar la raó i va explicar que en el seu cas «estic més desinhibit quan la persona m’importa menys, hi ha menys pressió. Llavors el sexe sol ser millor».

 

Els tres amics han assegurat haver tingut una estroncada en alguna ocasió
Els tres amics han assegurat haver tingut una estroncada en alguna ocasió | MAD MOJO

 

A més a més, l’exconcursant va animar als seus companys a sincerar-se sobre alguns assumptes dels quals no se sol parlar, sigui per vergonya o per tabú. La primera pregunta va ser la següent: «Alguna vegada us heu corregut de pressa?». Albert va respondre ràpidament que sí, igual que el mateix Noel. Víctor, en canvi, no va dir res al respecte. La segona qüestió va ser encara més íntima: «Qui ha tingut una estroncada?». Els tres amics van aixecar la mà, afirmant haver patit aquesta situació en algun moment.

 

El punt G masculí també va aparèixer en la conversació, i Bayarri va explicar que encara ho ha explorat gaire. D’altra banda, Santana va declarar que una de les seves pràctiques sexuals preferides és el sexe oral.

 

Per acabar amb el vídeo, Víctor va sincerar-se compartint amb la càmera que amb el pas dels anys manté les mateixes ganes de tenir relacions sexuals, tot i que són més breus que abans. Noel Bayarri va concloure comentant que, encara que continua tenint ganes per practicar sexe, «em fa més mandra quedar amb gent nova».

 

Noel Bayarri durant la presentació del video
Noel Bayarri durant la presentació del video | MAD MOJO¡

 

També pots llegir...

 Comentaris

envia el comentari