Albert Rivera va trencar el seu silenci sobre l'afer amb Malú

Rivera, a Ana Rosa: «Que si sóc feliç amb Malú? Jutja-ho tu mateixa»

«Us agraeixo com ho heu tractat, és l'únic que puc dir», va dir Rivera en ser preguntat per la seva relació amb Malú a 'El Programa de Ana Rosa'

Albert Rivera va trencar per fi el seu silenci sobre la relació que manté amb la cantant Malú. Entrevistat a 'El Programa de Ana Rosa', el líder de Ciutadans va fer referència a les fotografies en exclusiva que el mateix programa havia publicat i va deixar anar un missatge curt però plenament entendible: «Somric, somric...». 

Al fil de la qüestió, Rivera es va desfer en elògis cap al tractament que havia rebut al cas assegurant: «Moltes gràcies per com ho heu tractat, us ho he de dir. Que si sóc feliç? Jutja-ho tu mateixa»

Una foto molt preuada

Des que van sortir a la llum els rumors sobre la possible relació sentimental entre la cantant i el líder de Ciutadans, són molts els fotògrafs que han seguit a la parella a la recerca de la imatge que confirmés aquesta relació.

Però malgrat tot ha resultat impossible veure junts a la parella. I justament aquest dilluns, va ser ‘El programa de Ana Rosa’ qui va donar la gran exclusiva i va mostrar la primera fotografia de Malú i Albert Rivera, després de vuit mesos de relació.

Les primeres imatges de Malú i Albert Rivera
Les primeres imatges de Malú i Albert Rivera | TELECINCO

 

Qui va aconseguir la fotografia de la cantant i el polític junts, no va ser un ‘paparazzi’ sinó Patricia López Aguado, una de les reporteres del programa i becària de Mediaset fins fa pocs mesos.

La mateixa Patricia va explicar durant el mateix programa que va veure a la parella en un centre comercial, en el qual ella passava la tarda amb la seva mare: «Ella li tocava la cara amb molta delicadesa. Estaven demanant assessorament a les dependentes tota l’estona».

El més sorprenent d’aquesta història però, és que la jove va decidir no negociar la venda de les imatges que va capturar, sinó cedir-les a la productora de forma totalment gratuïta. D’aquesta manera, Patricia volia agrair a Mediaset el bon tracte que havia rebut durant el seu període de pràctiques. Un gran regal tenint en compte que segons diversos experts, les fotografies podrien estar valorades en 50.000 euros.

Patricia, de becària a reportera

La jove Patricia va iniciar la carrera de Publicitat i relacions Públiques a l’Escola de Negocis i Centre Universitaris (ESIC), i després d’acabar el grau, va fer pràctiques a Mediaset, feina per la qual guanyava 300 euros al mes. Més endavant, la jove es convertia en reportera d’‘El programa de Ana Rosa’.

Patricia López, de becària a reportera d''El programa de Ana Rosa'
Patricia López, de becària a reportera d''El programa de Ana Rosa' | INSTAGRAM

 

És una noia molt implicada en la seva formació professional, i després d’aquest acte de generositat, la periodista, de només 24 anys, ha vist com la seva fama s’ha disparat, sobretot pel fet de regalar-li la imatge a la productora, quan es podia haver guanyat fins a 50.000 euros.

També et pot interessar...