Rosalía cobra 1 milió d'euros per la seva col·laboració amb Pull&Bear

La marca i la cantant haurien signat una sèrie de condicions per fer efectiu el contracte
Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
Rosalía també ha dissenyat alguns models de mono | Pull&Bear

Rosalía és el fenomen musical dels últims temps al país. Després de saltar a la fama amb la cançó 'Malamente', la crescuda de la catalana ha estat descomunal i, en l'actualitat, l'agenda no li dona per més entre festivals, actuacions en diferents concerts i, ara també, amb les seves col·laboracions amb marques de roba com Pull&Bear. 

 

Rosalía ja ha tret la segona col·lecció en col·laboració amb aquesta popular marca i, segons confirmen des de Jaleos, la xifra que hauria aconseguit per aquest nou contracte arribaria al milió d'euros. Però, evidentment, aquesta desorbitada xifra no és a canvi de res, ja que, a més a més de ser la seva imatge, la marca i la cantant haurien signat una sèrie de condicions per fer efectiu el contracte.

 

 

 

Les condicions del contracte

Una d'elles l'imposa la marca i consisteix en el fet que Rosalía publiqui amb certa freqüència a les seves xarxes socials fotografies amb roba de la col·lecció. D'aquesta manera, Pull&Bear dona a conèixer la seva col·laboració i guanya adeptes. Un altre dels requisits del contracte, en aquest cas, l'ha ficat Rosalía, qui hauria demanat no oferir cap entrevista en els actes de la marca de roba. I, de fet, així va ser en l'esdeveniment de presentació de la col·lecció on Rosalía va estar present, però no va fer cap mena de declaració.

 

Totes aquestes condicions no són impediments perquè la catalana segueixi triomfant allà on va, sigui per la seva música o pel seu inconfusible estil de roba. Rosalía va actuar el passat cap de setmana al festival Primavera Sound de Barcelona, i està previst que en les pròximes setmanes també ho faci en el Bilbao BBK Live i el Doctor Music Festival.

 

La popularitat de Rosalía no deixa d'augmentar i aprofita cadascuna de les seves actuacions per a mostrar, a través de l'obra 'El Mal Querer', el seu talent que va més enllà d'un físic, d'una coreografia o d'un estil de moda. Rosalía, precisament, enganxa per ser molt més que tot això, i els seus seguidors ho saben.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

siempre readyyyyy #pullandbearbyrosalia jijij

Una publicación compartida por ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari