Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'

Arriba una trencadora segona col·lecció de Rosalía per a Pull&Bear

'Pull&Bear by Rosalía', és una explosió de colors fluor, de peces inspirades en un aire urbà i esportiu que desprenen el 'lifestyle' de la cantant per tot arreu
Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
Rosalía ha posat per la marca per segona vegada | Pull&Bear

 

Rosalía està imparable.  La cantant catalana revelació no té prou amb arrasar amb la seva música, amb haver estat nominada a 5 Grammys Latino, amb haver actuat a festivals com Coachella o amb aparèixer a la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar 'Dolor y Gloria'.

No, Rosalía sempre vol més. O millor dit, Rosalía sempre ven més. I les marques ho saben i no dubten en contractar-la perquè sigui la seva imatge i, així, guanyar adeptes. Una de les marques de roba que ja va fitxar l'any passat a Rosalía va ser 'Pull&Bear', la marca de moda jove d'Inditex. 

[predef]catalunya-moda-177[/predef]

Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
La nova col·lecció té un caràcter molt esportiu i còmode | Pull&Bear

 

Una nova col·lecció càpsula que deixa entreveure l'estil més personal de la cantant

Ara, han renovat la seva col·laboració amb el llançament d'una nova col·lecció càpsula que deixa entreveure l'estil més personal de la cantant. 'Pull&Bear by Rosalía', és una explosió de colors fluor, de peces inspirades en un aire urbà i esportiu que desprenen el 'lifestyle' de la cantant per tot arreu.

Destaquen els texans, les plataformes, els 'twin sets' i models com els monos, vestits asimètrics i jaquetes. Més enllà dels colors fluor, Rosalía també ha apostat per estampats amb flors o vichy, així com per detalls reflectants. La nova col·lecció es va ficar a la venda el passat 9 de maig i espera convertir-se en un èxit igual que ho va ser l'anterior. Rosalía, d'aquesta manera, ha demostrat que la seva creativitat i marcat estil van més enllà de la música i que l'art forma part del seu ADN, es representi com es representi. 

Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
Rosalía també ha dissenyat alguns models de mono | Pull&Bear

 

 

Una actitud desenfrenada, lliure i juvenil

Per al llançament d'aquesta nova col·laboració, Rosalía ha posat amb molts dels 'looks' que ja es poden aconseguir a les botigues de 'Pull&Bear', i ho ha fet amb una actitud desenfrenada, lliure i juvenil.  Sens dubte, Rosalía s'ha convertit en un fenomen imparable que va començar amb força amb els temes 'Malamente' i 'Pienso en tu mirá', i que segueix fent-ho amb altres com 'Con Altura'. Quina serà la pròxima col·laboració de la catalana? Serà un èxit!

Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'

 

Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
Rosalía té una predilecció pels colors fluor | Pull&Bear

 

També et poden interessar...

  • Rosalía fitxa per Amancio Ortega amb un contracte milionari
  • Esclata la polèmica entre els fans de Rosalía: «Rinoplàstia?»