Rosalía i J Balvin, reis del Primavera Sound 2019

El colombià ha introduït el reggaeton al festival i la catalana ha viscut el seu primer bany de masses a casa

Primavera Sound 2019
És la primera vegada que sona reggaeton al Primavera Sound de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

J Balvin era un plat fort i esperat de la darrera nit del Primavera Sound 2019, amb permís de Rosalía i el bany de masses que ha viscut abans que el colombià al mateix escenari del festival.

El reggaeton s'estrena al Primavera

Rei mundial del reggaeton, Balvin ha posat a ballar la multitud de gent que s’agrupava a la plataforma de ‘Mórdor’, com es coneix aquest mastodòntic racó del Primavera Sound.

El colombià passa per ser el gran ambaixador mundial de la música llatina, i aquest dissabte ha visitat Barcelona amb un disc recent sota el braç, ‘Vibras’ (2018). I, és clar, ha organitzat una gran festa de no apta per a totes les cintures, que probablement marca un abans i un després en l’imaginari sonor i estètic del festival. El mateix Balvin ha dit al públic que el fa molt feliç que «per primera vegada» el reggaeton soni al Primavera Sound.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

El primer bany de masses de Rosalía a Catalunya

Rosalía ha complert amb les grans expectatives que havia generat la seva actuació al festival Primavera Sound 2019. La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha actuat aquest dissabte com a autèntica cap de cartell de la nit, i això sol ja és novetat, doncs no ho pot dir cap altre artista català. Bona part dels 63.000 assistents que avui compta el festival han comparegut a la gran esplanada dels escenaris principals per veure-la.

Presentant –entre altres- les cançons de l’aclamat àlbum ‘El mal querer’ (2018) amb ímpetu inicial i un important desplegament coreogràfic i vocal, Rosalía ha confirmat perquè en menys d’un any ha assaltat les llistes de reproducció llatines de mig món. James Blake ha estat el seu convidat estrella, i junts han interpretat ‘Barefoot in the Park’.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari