Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panòramica de Barcelona

Una start-up britànica especialitzada en robòtica s'instal·la a Barcelona

Especialitzada en la digitalització de la construcció, treballa per a empreses de Regne Unit, Països Baixos i Noruega
Robot
Scaled Robotics dissenya i fabrica robots autònoms per a les obres de construcció   | CatalunyaDiari.cat

 

L'start-up britànica Scaled Robotics, especialitzada en la digitalització de la construcció, s'ha establert a Barcelona. L’empresa emergent dissenya i fabrica robots autònoms que circulen per les zones d’obres en construcció, les escanegen automàticament i posteriorment dissenyen mapes en 3D amb la informació que recopilen.

Aquesta informació s’emmagatzema automàticament al núvol, fet que permet comprovar i avaluar gairebé en temps real el ritme de treball o l’execució del projecte així com detectar possibles errors. Per ara,  l'empresa compta amb set treballadors a la capital catalana, des d'on opera per a constructores internacionals del Regne Unit, dels Països Baixos o Noruega.

[predef]fb-catalunya-345[/predef]

Segons el conseller delegat de l'empresa, Stuart Maggs, «Barcelona és el lloc ideal per incubar una empresa perquè ofereix accés a talent; la ciutat per si mateixa és una eina d’atracció de professionals». «Ens ofereix un espai d’oficines al districte 22@ que ens permet prosperar», ha afegit. L'empresa britànica ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

També et pot interessar...