El pa de forn de Mercadona

El pa de forn és el producte de Mercadona més venut per internet

Avui en dia s'arriben a fer fins a 800 comandes diàries a través de la plataforma web de l'empresa valenciana

El pa de forn de Mercadona és un dels productes que més es venen per internet. Almenys així ho afirma 'La Colmena', el nou laboratori de venda online que ja està disponible a València i projectant-se a Barcelona i Madrid.

I és que les vendes per internet no paren de créixer i, tot i que en un primer moment van ser difícil per a Mercadona, avui en dia s'arriben a fer fins a 800 comandes diàries a través de la plataforma web de l'empresa valenciana.  Aquest elevat nombre de comandes es tradueix en una facturació de 2,2 milions d'euros al mes, i un creixement aproximat del 120% de la venda a través d'internet.

La llet o el sushi, altres demandes a internet

Davant l'augment d'aquest tipus de venda, Mercadona ha adquirit uns terrenys a Alacant per instal·lar un segon laboratori per la venda per internet a València. Tanmateix, la nova nau logística estarà operativa a partir de l'any vinent i està previst que cobreixi Alacant i els municipis de la demarcació. A banda del pa de forn, altres dels productes més demanats per internet per part dels clients de Mercadona són: la llet, l'aigua, l'arròs, el salmó o el sushi. 

En referència als productes de forn de pa, el de vidre ha causat molt bona acceptació per part dels consumidors i des de la seva incorporació està sent tot un èxit. Ara bé, el pa de forn és sens dubte el producte estrella, ja que ha aconseguit entregar ja més de 600 tones. Per aquest motiu, s'ha convertit en l'aliment més venut des de la plataforma del supermercat valencià. 

Mercadona no deixa mai de renovar-se

El cert és que Mercadona no deixa mai de créixer i renovar-se i, a més d'innovar sempre amb nous productes i oferir tota mena de possibilitats per a persones amb intoleràncies alimentàries, la firma ara també s'apropa als clients a través de plataformes virtuals. Tot un èxit que, de ben segur, no pararà de donar fruits.

 

També et poden interessar...