Imatge d'un plat de sushi

Mercadona ofereix un nou sushi que destaca per la seva reconeguda qualitat

La marca valenciana treballava amb la firma noruega 'Leroy Seafood' i ara aposta per la reconeguda distribuïdora japonesa 'Omakase'

A intenció i voler fer les coses bé, a Mercadona no li guanya ningú.  La gran marca de supermercats valenciana sap que la moda del sushi ha arribat per a quedar-se i, després de llençar fa aproximadament un any una línia d'aquest tipus de menjar japonès, ara ha volgut renovar-se per oferir el sushi de la millor qualitat als seus clients. 

En un primer moment, Mercadona treballava amb la marca noruega 'Leroy Seafood', ara, passarà a ser la reconeguda 'Omakase', que distribuirà el sushi als supermercats. Cal destacar que darrere de 'Omakase' es troben grans marques com Pescanova i Kabuki, considerada la millor cadena espanyola de menjar japonès i amb diverses estrelles Michelin, tal com explica 'La Coctelera'.

Els clients del supermercat podran escollir entre 19 productes diferents

Així doncs, els clients del supermercat podran escollir entre 19 productes diferents, entre els quals, destaquen els assortits variats, les amanides, el tàrtar, les gyozas, així com articles sense gluten o aptes per a vegans. Fins al moment, Mercadona ha estrenat aquesta nova secció de sushi a Galícia, concretament a la Corunya, Betanzos, Sanxenxo i Tui. Així i tot, la marca valenciana espera anar introduint de forma progressiva aquesta nova marca de sushi a la resta dels seus supermercats arreu del territori espanyol. 

Amb aquesta intenció, la pesquera gallega ha obert un centre de producció en un polígon industrial de Villadangos del Páramo a León. Des d'aquesta planta, l'equip de Kabuki ha format una plantilla dedicada a elaborar aquests nous productes de Mercadona. Finalment, cal destacar que els compradors de sushi a Galícia ja han pogut gaudir d'un lineal de venda molt més gran i visual que fins ara, donant-li així el protagonisme i cara renovada que Mercadona busca.

 

També et poden interessar...