Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els edamame de Mercadona

Mercadona esgota les existències d'edamame davant l'allau de 'realfooders'

Des del supermercat valencià asseguren que de cara a l'estiu esperen tornar-ne a tenir

Els edamame de Mercadona
Els edamame de Mercadona s'han esgotat | Mercadona

 

Si hi ha una tendència que està arrasant quant a hàbits d'alimentació, aquesta és la del 'realfood'.  El nutricionista Carlos Ríos és el responsable de l'inici d'aquest moviment que pretén fomentar una alimentació a força de menjar real que fugi dels ultra processats.

La seva fama ha anat en augment en els darrers mesos i els seus adeptes són cada vegada més persones, que opten per dur a terme un estil de vida més saludable, més real i beneficiós per a la seva salut.  A través de la difusió que fa Ríos a les xarxes socials, explica, recomana i informa sobre alguns dels aliments que els seus seguidors poden comprar. Aquest ha estat el cas dels edamame, unes baies de soja que, fins i tot, han arribat a esgotar les existències a Mercadona. 

El tuit de la polèmica

Des de feia uns dies que Ríos i els seguidors comentaven que cada vegada era més complicat trobar aquest producte en els congeladors del conegut supermercat valencià. Però la seva febre ha anat a més i davant la dificultat creixent per trobar els edamame, Ríos va publicar un tuit on preguntava a Mercadona què estava passant amb aquest producte.

Finalment, el gegant valencià va respondre dient que s'havien acabat les existències i que de cara a l'estiu esperaven tornar a disposar d'aquest. «Bon dia, Carlos. Hem esgotat les existències i durant aquest estiu tornarem a tenir-lo en les nostres botigues. Sentim les molèsties. Tenim en compte els vostres comentaris i els compartim amb els responsables d'aquest producte. Una salutació», explicava la resposta de Mercadona. 

La salvació dels 'realfooders'

Però tranquils, si vosaltres també sou fans d'aquest snack saludable, heu de saber que Hipercor, el supermercat de El Corte Inglés, sí que té edamames. Almenys així ho va manifestar en un també un tuit de resposta del nutricionista. Sens dubte, aquest furor per aquestes baies de soja s'ha fet viral a les xarxes socials i, la seva absència, s'ha arribat a titllar de 'Jocs de la Gana Edamame'.

Arran d'aquesta anècdota, el nutricionista ha publicat ja diverses imatges còmiques en relació a la falta d'existències d'edamame a Mercadona i, cada vegada més, la seva popularitat va en augment. A més a més d'aquesta recomanació, Ríos ensenya a través dels seus diversos perfils a les xarxes socials com dur un estil de vida saludable i com saber escollir en cada moment quins productes i aliments són els adients per a la nostra salut.

També et poden interessar...

  • Mercadona busca treballadors per a la seva nova secció 'Listo para comer'
  • Tres productes imprescindibles de Mercadona per als cabells rossos