Rosalía fitxa per Amancio Ortega amb un contracte milionari

La cantant catalana estrena col·lecció pròpia amb la firma 'low cost' d'Inditex: Pull&Bear by Rosalía

Rosalía
Rosalía té un contracte milionari amb Amancio Ortega   | Instagram | @rosalia.vt

Rosalía aixeca passions i a Amancio Ortega no li ha passat desapercebut. De fet, ha fitxat la cantant del Baix Llobregat com a imatge de la cara més 'low cost' d'Inditex. La catalana afegeix als seus looks estrafolaris i, a vegades, una mica 'quinquis', la vestimenta de Pull&Bear, marca de pes en el mercat de la moda juvenil a bon preu. Parlem d'un contracte dels d'infart. Amb només una menció en una publicació al seu Instagram, on té 2,7 milions de followers, Rosalía rep ni més ni menys que un milió d'euros.

Zara no fa mai publicitat com a tal, només un dia a l'any, quan comencen les rebaixes. Però tampoc li cal, amb aquest nivell d'aliances subliminars amb les influencers i celebrities més top del país, que generen milions de clics i de vendes amb només una foto lluint modelet. La xifra que s'ha embutxacat Rosalía amb aquest post, que ha sortit a la llum de la mà del digital 'Jaleos', n'és un clar exemple. A més, la jove ja té col·lecció pròpia: Pull&Bear by Rosalía, set peces «molt fidels» al seu estil.

 

Pull&Bear by Rosalía, la seva pròpia col·lecció

Rosalía
Pull&Bear by Rosalía, set peces que defineixen molt bé el seu estil, segons la catalana | Agències

 

Rosalía ja és icona de la roba Pull&Bear i presumeix de col·lecció. Aquesta setmana passada, de fet, va convocar totes les agències a Madrid per protagonitzar un posat lluint conjunt de dos peces estampades de la firma, un estilisme que alguns experts titllen de 'poligoner'. Amb el melic a l'aire, la jove posava un toc a la vestimenta amb unes aparatoses plataformes negres i el cabell recollit en un entremig de monyo i trenat. Sigui com sigui, el que sí tenen els looks de Rosalía, és personalitat i intenció de no deixar indiferent ningú. 

«Defineix molt bé el meu estil», deia davant les càmeres en roda de premsa sobre les noves tendències que abandera: set peces «molt diverses, que toquen registres diferents, des de l'urbà fins a la tendència del texà. Els monos, el neó i les malles de ciclista prenen protagonisme i no falten les samarretes estampades amb missatges de les seves cançons, que tothom coneix i relaciona amb ella, al nivell de 'Tra tra', 'Malamente' o 'Con altura'

Molts de focus i poques paraules. Rosalía va obrir poc la boca i és que el seu contracte no ho preveia. Acompanyada de tres guardaespatlles i muda amb la premsa que li feia preguntes, la catalana va complir tracte amb Amancio i es va retirar, sense pronunciar-se, per tant, sobre l'última polèmica amb l'alcalde de Valladolid, qui acusa la cantant d'exigir-li mig milió d'euros per actuar a les festes patronals. De moment, Rosalía l'ha deixat per mentider i ha continuat amb els seus compromisos d'estrella.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari