Catalunya, Hola Família! Disposa de tot un seguit d'activitats per fer en família

Descobreix les millors destinacions de turisme familiar amb 'Catalunya, Hola Família!'

Gaudeix d'un cap de setmana en família, ple d'activitats, del 7 al 9 de juny

Sempre és una bona ocasió per compartir el temps lliure al costat de la família, enguany 'Catalunya, Hola Família!' t’ho posa fàcil i arriba amb tot un seguit de descomptes perquè puguis gaudir d’un munt d’activitats familiars variades durant el cap de setmana de la segona Pasqua.  Del divendres 7 al diumenge 9 de juny, la Generalitat de Catalunya t’ofereix les millors destinacions de costa i de muntanya de Turisme Familiar de Catalunya,  una certificació atorgada per l’Agència Catalana de Turisme, es converteixen en escenari d’oci, de descoberta i de llegendes per a grans i petits.

Tens 25 destinacions per triar

'Catalunya, Hola Família!' compta amb 25 destinacions participants que ofereixen tot un seguit de promocions per fer més assequible l’estada en família. D’una banda, disposen  de 63 allotjaments que brinden la possibilitat d’obtenir dues nits al preu d’una a les nits de divendres a dissabte, fins a exhaurir existències. Un descompte que pots obtenir de forma fàcil i ràpida tot contactant directament amb l’allotjament i comunicant les paraules claus: «Hola Família».

Dins aquesta promoció de dues nits al preu d’una, pots triar entre 7 destinacions de natura i muntanya, des dels Pirineus catalans fins als Ports, passant per les Muntanyes de Prades i 18 destinacions de platja, des de la Costa Brava fins a les Terres de l'Ebre, passant per la Costa de Barcelona i la Costa Daurada.

Descobreix aquí tots els allotjaments per a l'’Hola Família' amb promocions de 2x1: http://escasateva.catalunya.com/allotjaments-per-a-lhola-familia/

Descobreix tots els éssers de llegenda que s'amaguen per Catalunya
Descobreix tots els éssers de llegenda que s'amaguen per Catalunya | Catalunya Experience

 

Un cap de setmana de llegenda

Catalunya és terra de llegendes i és per això que moltes de les destinacions amaguen un ésser fantàstic en elles. Durant el cap de setmana del 7 al 9, els protagonistes d’aquestes llegendes han decidit deixar de banda la seva timidesa i sortir a donar un tomb per tots els racons de les destinacions participants. En total, pots trobar 8 éssers de llegenda de natura i muntanya i 19 éssers de llegenda de platja.

Per conèixer qui són i quina és la seva història pots descarregar-te l’app i, juntament amb els més petits de la família, jugar a caçar els éssers de llegenda de Catalunya. Aquesta aplicació disposa d’una realitat augmentada que et permetrà capturar als éssers de llegenda i fotografiar-los per demostrar que els has conegut i, si els aconsegueixes capturar tots, rebràs un premi que podràs recollir en algunes de les oficines turístiques. Seràs el primer a capturar tots els éssers de llegenda?

Descarrega’t l’app de forma gratuïta i descobreix els éssers màgics que s’amaguen a Catalunya: http://escasateva.catalunya.com/app-llegendes-en-familia/

Les activitats organitzades permeten conèixer l'entorn i la natura dels destins triats
Les activitats organitzades permeten conèixer l'entorn i la natura dels destins triats | Instagram (catalunyaexperience)

 

Activitats gratuïtes o amb descompte del 50%

Per tal que puguis esprémer al màxim el cap de setmana, les 25 destinacions ofereixen  un total de 200 activitats familiars i també exclusives per als petits de la casa. Totes elles estan relacionades amb el destí triat i amb la descoberta del seu entorn i natura. Algunes de les activitats són completament gratuïtes i d’altres disposen d’un descompte del 50% sempre que indiquis les paraules claus «Hola Família» al moment de fer la reserva.

D’entre totes les activitats organitzades, pots triar des de gimcanes, tallers i rutes per descobrir la història que s’amaga darrere dels municipis, fins a esports de risc que es practiquen en els llocs de destí, com descens de barrancs en família, ràfting, tir amb arc, ‘snorkel’ i una immersió al mar en família, entre altres.

No dubtis en consultar totes les activitats en el següent enllaç: http://escasateva.catalunya.com/activitats/

A través del ‘hashtag’ #CatHolaFamília, podràs compartir a les xarxes socials la teva experiència i totes les activitats que facis al llarg del cap de setmana, així com interactuar amb altres persones tot comentant i recomanant les diverses activitats que hagis dut a terme durant aquests tres dies.