Mercadona compta ja amb més d'un miler de productes aptes per a celíacs

La celiaquia és la intolerància permanent al gluten i es presenta en persones genèticament predisposades

Mercadona té més d'un miler de productes sense gluten
Mercadona té més d'un miler de productes sense gluten | Mercadona

Mercadona no només es caracteritza per ser un supermercat que està a l'última moda i que ofereix sempre les darreres novetats en el món de l'alimentació. El supermercat valencià, a més a més, està compromès amb malalties com la celiaquia, arribant a oferir en l'actualitat 1.250 productes lliures de gluten. 

La celiaquia és una malaltia que té com a conseqüència la intolerància de manera permanent el gluten i es presenta en persones genèticament predisposades, produint una reacció inflamatòria de base immune. Mercadona, coneixedor de cada vegada hi ha més persones que la pateixen, cada vegada més incorpora alternatives per a tots aquells celíacs que es neguen a renunciar a comprar tot allò que els hi ve de gust. 

1.250 productes sense gluten

Per aquest motiu, a les seves botigues es poden trobar aliments sense gluten com brioixeria, cereals o pans, des de salses, embotits o plats precuinats. Tota mena de productes que fan la vida d'aquestes persones més fàcil i que els garanteixen que poden consumir-los sense cap mena de risc.

Més enllà del seu compromís personal amb la celiaquia, Mercadona ho ha volgut demostrar amb l'estreta col·laboració amb entitats com la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA) i Celíacs de Catalunya (SMPAP). 

L'objectiu de Mercadona i de totes aquestes associacions és poder col·laborar de forma conjunta per tal d'oferir la seguretat i els productes que els celíacs necessiten en el seu dia a dia. D'aquesta manera, s'assegura un compromís i unes pràctiques que segellen l'aposta de la marca per la cura insaciable de la salut dels seus compradors.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari