Talles gran de C&A

C&A treu una col·lecció per a «tota mena de dones» fins a la talla 54

Des de faldilles texanes, vestits amb estampats florals i còmodes samarretes i camises

La moda és una mica com l'amor; no entén ni d'edats, ni de físics perfectes, ni de talles. La moda, pot agradar a qualsevol persona sigui quin sigui el seu aspecte físic. Sigui alt o baix. Prim o gras. La moda és una forma de veure la vida i de caminar sobre ella.

Per això, la marca de roba de baix cost C&A ha demostrat que ells aposten de forma decidida per oferir a tothom la possibilitat de lluir les millores peces de roba  independentment de la talla que s'utilitzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make a fashion statement this summer, choose your favorite outfit from the new C&A collection! Animal prints bright yellow or classic Black&White whatever you will choose, you will look great and be on trend. To celebrate the summer start we have something special for you. . . . All you have to do is: 1. Take a selfie in the fitting rooms of our stores. 2. Share your favorite C&A outfit in your IG stories or on your IG feed. 3. Make sure to use the hashtag #selfieroomca tag us with @ca and that your IG profile is public. You can win an exclusive Personal Shopping Experience in one of our stores with a C&A Stylist and you can choose a complete Outfit for 100€. We will contact our 3 lucky winners on June the 13th via DM. Link to the complete Terms and Conditions in our bio. Stay Tuned! Show us your #summerstyle! #ca

Una publicación compartida por C&A (@ca) el

Multitud de possibilitats per a diversitat de cossos i talles

No és la primera vegada que C&A demostra que la seva passió per la moda es tradueix en un servei a tota la societat. No obstant això, per aquest estiu, la marca presenta multitud de possibilitats per a diversitat de cossos i talles. A més a més, ho fa amb totes les peces i no es fica límits a l'hora d'escollir 'looks'. Des de faldilles texanes, vestits amb estampats florals i còmodes samarretes i camises, són algunes de les opcions que fica sobre la taula la coneguda marca de moda.

Normalment, la majoria de botigues només tenen fins a la talla 44, per la seva banda, C&A ofereix un ampli ventall que va des de la 34 fins a la 54.  És a dir, no trobar un pantaló o un vestit que et vagi bé en una de les seves botigues és pràcticament impossible. Cal recordar que, a més de la seva fantàstica varietat de talles, també té preus de tota mena, però normalment acostumen a ser molt ajustats amb l'objectiu d'apropar la moda i el bon vestir a qualsevol classe social amb diferents capacitats econòmiques.

També et poden interessar...