C&A treu una col·lecció per a «tota mena de dones» fins a la talla 54

Des de faldilles texanes, vestits amb estampats florals i còmodes samarretes i camises
La marca té talles grans fins a la 54 | C&A

 

La moda és una mica com l'amor; no entén ni d'edats, ni de físics perfectes, ni de talles. La moda, pot agradar a qualsevol persona sigui quin sigui el seu aspecte físic. Sigui alt o baix. Prim o gras. La moda és una forma de veure la vida i de caminar sobre ella.

 

Per això, la marca de roba de baix cost C&A ha demostrat que ells aposten de forma decidida per oferir a tothom la possibilitat de lluir les millores peces de roba independentment de la talla que s'utilitzi.

 

 

Multitud de possibilitats per a diversitat de cossos i talles

No és la primera vegada que C&A demostra que la seva passió per la moda es tradueix en un servei a tota la societat. No obstant això, per aquest estiu, la marca presenta multitud de possibilitats per a diversitat de cossos i talles. A més a més, ho fa amb totes les peces i no es fica límits a l'hora d'escollir 'looks'. Des de faldilles texanes, vestits amb estampats florals i còmodes samarretes i camises, són algunes de les opcions que fica sobre la taula la coneguda marca de moda.

 

Normalment, la majoria de botigues només tenen fins a la talla 44, per la seva banda, C&A ofereix un ampli ventall que va des de la 34 fins a la 54. És a dir, no trobar un pantaló o un vestit que et vagi bé en una de les seves botigues és pràcticament impossible. Cal recordar que, a més de la seva fantàstica varietat de talles, també té preus de tota mena, però normalment acostumen a ser molt ajustats amb l'objectiu d'apropar la moda i el bon vestir a qualsevol classe social amb diferents capacitats econòmiques.

 

També et poden interessar...

Més notícies de la categoria Moda i consum