Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl canvia les bosses de la seva secció de fruita i verdura

Lidl elimina les bosses de plàstic a la secció de fruites i verdures

A Espanya està previst que el 2021 es prohibeixin de forma definitiva les bosses de plàstic als supermercats

Lidl canvia les bosses de la seva secció de fruita i verdura
Lidl canvia les bosses de la seva secció de fruita i verdura durant tot aquest 2019 a Espanya | Lidl

 

Lidl ha fet un pas més enllà en el seu compromís amb el medi ambient i eliminarà les bosses de plàstic per a fruites i verdures de les 23 botigues que té la marca alemanya a les Illes Balears.  Així ho han anunciat a través d'un comunicat, en el qual s'especifica que aquest gest suposarà que deixin de circular fins a 110 milions de bosses de plàstic a l'any a Espanya, dada que es tradueix en 220 tones de plàstics contaminant l'any.

Aquesta mesura que en un primer moment s'aplicarà només a les Balears, està previst que durant tot l'any es vagi implementant de forma progressiva a la resta de supermercats que té la marca arreu del país, segons explica 'La Coctelera'.

[predef]catalunya-compres-i-moda-165[/predef]

Les noves bosses seran 100% biodegradables

D'aquesta forma, Lidl es convertirà en el primer supermercat en eliminar les bosses de plàstic en aquesta secció i demostra una vegada més la seva aposta per la cura del medi natural. Cal destacar que les noves bosses seran 100% biodegradables, ja que estaran fetes amb materials que permeten la seva correcta degradació. Per aquest motiu, les noves bosses compten amb el segell 'OK compost Home', que garanteix que es degraden que compost domèstic representant un pas més cap aquest compromís.

Però a banda de l'evident benefici pel nostre planeta, aquesta iniciativa també suposa una elevada despesa per Lidl, ja que el canvi de bosses es traduirà en un cost de més de 2 milions d'euros a l'any. No obstant això, tranquil·litzen, els clients no es veuràs afectats i podran usar-les de forma gratuïta per comprar les fruites i verdures dels seus lineals. A Espanya està previst que el 2021 es prohibeixin de forma definitiva les bosses de plàstic als supermercats. No obstant això, Lidl ja s'ha avançat i ha decidit fomentar el canvi de xip centrat en una major conscienciació envers el medi ambient.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Eliminamos las bolsas de plástico de sección para fruta y verdura y las sustituimos por bolsas 100% biocompostables! En Lidl seguimos apostando por la lucha contra el plástico en línea con nuestro compromiso por un futuro más verde.Bueno. Sostenible. Y al mejor precio #EsDeLidl #BienEstoyConLidl

Una publicación compartida por Lidl España (@lidlespana) el

També et poden interessar...

  • Lidl es posa al capdavant de la pesca sostenible
  • Lidl ens sorprèn amb 10 vins premiats per experts