Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Mango ofereix les últimes tendències per a lluir a la moda aquest estiu

La marca s'esforça al màxim per dissenyar les peces més demanades de cada temporada a preus assequibles

Mango ja té tota la col·lecció d'estiu llesta | mango

 

Ara sí que sí, l'estiu ja fa acte de presència. Després d'uns llargs mesos d'hivern, el bon temps arriba ara per alegrar els ànims, allargar els dies i obligar-nos a treure'ns roba de sobre. Però això no implica no anar a la moda o poder lluir les millors tendències del moment.

De fet, l'estiu és una època ideal per a presumir de gust a l'hora de vestir. Mango no es vol quedar enrere i s'esforça al màxim per oferir en cada estació de l'any les peces més demanades de cada temporada a preus assequibles. Així doncs, amb la intenció que tothom pugui anar a la moda sense gastar-se un gran dineral, aquesta marca de roba ja ha fet públiques les seves apostes per un estiu que ja toca a la porta.

[predef]catalunya-moda-177[/predef]

L'estampat tie-dye

L'estampat tie-dye és, sens dubte, una de les sorpreses d'aquesta temporada.  Després de ficar-se de moda fa ja uns quants anys i de desaparèixer per complet del mapa, ara arriba de nou amb mil i una apostes en faldilles, samarretes i vestits. Un exemple és aquesta faldilla de Mango que es pot aconseguir a les seves botigues per 29,99 euros.

Faldilla amb estampat tie-dye
L'estampat tie-dye està causant furor aquesta temporada | Mango

 

Les malles de ciclista

El que sí que ha arribat nou des de fa pocs mesos i que crea tants adeptes com detractors són les malles de ciclista. O t'agraden o no t'agraden, diuen. Si ets dels que sí, a Mango pots aconseguir-les en diferents colors i, sempre, a un preu de només 17,99 euros.  A banda de les típiques malles de ciclista, Mango també ha dissenyat unes bermudes amb aquesta mateixa mida per sobre del genoll. En aquest cas, el preu augmenta fins als 25,99 euros. 

Les malles de ciclista de Mango
Mango ofereix malles i bermudes de cicilista aquesta temporada | Mango

 

Bosses de mà en teixit de xarxa

Les bosses de mà en teixit de xarxa també estan arribant amb força aquesta temporada. Tot i que moltes persones no acaben de decidir-se per aquest teixit que deixa veure l'interior de la bossa, el cert és que moltes altres aposten per lluir-lo de forma desenfada. El seu preu també és molt assequible i se situa en els 12,99 euros.

Bosses de mà de xarxa
Les bosses de mà de xarxa es poden aconseguir per preus molt econòmics a Mango | Mango

 

L'estampat de lunars 

L'estampat de lunars no passa mai de moda. És un estampat molt estiuenc que dóna, si s'escau, un toc més elegant. En especial, si els lunars són negres —com és el cas d'aquest vestit de Mango—, la versatilitat de la roba augmenta i la podem combinar amb més varietat de complements i sabates. El vestit que de ben segur arrasarà en totes les botigues costa 29,99 euros.

Vestits de lunars de Mango
Els lunars donen un toc elegant als 'looks' | Mango

 

Banyador d'animal print

No hi ha estiu sense banyador, però si a més a més és un banyador d'animal print, les probabilitats d'èxit augmenten. Mango tampoc s'ha volgut quedar enrere en aquest sentit i ofereix banyadors com aquest per un preu de 35,99 euros. 

Banyador d'animal print de Mango
L'animal print és una aposta segura, en aquest cas, en un banyador | Mango

 

Bosses de mà elaborades amb fusta o ratafia

Finalment, els complements són també una part molt important del 'look' de qualsevol persona. En aquest sentit, les bosses de mà elaborades amb fusta o ratafia són el 'must' d'aquest estiu, ja que, a més, són perfectes per a combinar amb vestits eivissencs, texans o samarretes bàsiques.  Ja pots comprar la teva bossa de mà per no més de 40 euros, segons el model.

Bosses de mà de fusta i ratafia
Les bosses de mà artesanals no poden faltar aquest estiu | Mango

 

També et poden interessar...

  • Selena Gómez enamora a Cannes amb un 'look' de baix cost de Mango
  • Mango obre un centre d'innovació digital a Barcelona