La temporada d'estiu ja ha arribat a Primark

Primark llença la seva nova col·lecció d'estiu plena de colors i teixits

La famosa firma aposta per les darreres tendències com els estampats 'tie dye' o els vestits vaporosos

A Primark ja ha arribat l'estiu.  La conegudíssima marca de roba 'low cost' que triomfa arreu del món, ha estrenat ja la seva temporada d'estiu i ho fa amb les darreres tendències com els estampats 'tie dye', o els típics vestits vaporosos que no poden faltar en cap armari.

Els monos texans, les peces de ratlles, els vestits camisers i tota mena accessoris es podran trobar a Primark per a gaudir com mai de l'estiu. Tanmateix, en la nova col·lecció es troba un gran ventall cromàtic que combina amb teixits com el punt.

Un dels monos d'aquest estiu a Primark
Un dels monos d'aquest estiu a Primark | Cedida

 

Vestits vaporosos i moda juvenil

La tendència dels vestits i peces vaporoses està a l'ordre del dia  i a Primark, a més a més de dissenyar vestits amb aquest estil, també ho ha fet amb pantalons curts o llargs i amples per anar d'allò més còmodes durant els des de més calor.

Els vestits vaporosos també a Primark
Els vestits vaporosos són un altre dels punts forts de Primark | Cedida

 

Un altre dels 'must' d'aquest estiu a Primark és un mono blanc amb inspiració eivissenca que llueix amb un cinturó del mateix tèxtil que el fa irresistible.  Cal recordar que la famosa firma no acota el seu mercat només a un perfil, sinó que intenta oferir roba al millor preu per a totes les edats i etapes de la vida. Per això,  també ha apostat fort pel seu públic més jove creant peces més divertides, esportives i urbanes.

Una de les peces que més triomfa a Primark
Una de les peces estrella d'aquesta temporada és un mono blanc | Cedida

 

L'estil més juvenil de Primark
Primark també ofereix un estil més juvenil i urbà | Cedida

 

Finalment, una de les peces de roba més esperades de l'estiu són sempre els biquinis o banyadors. En aquesta ocasió,  Primark ha apostat amb força pels banyadors de cos sencer i per uns biquinis de dues peces on els colors llampants i vius són els protagonistes.

També et poden interessar...