Belén Esteban en la puerta de su casa

Les primeres paraules de Belén Esteban després del seu casament

La col·laboradora de ‘Sálvame’ està radiant de felicitat i ha explicat que posposaran la lluna de mel per poder gaudir-la amb tranquil·litat

La boda de Belén Esteban i Miguel Marcos va ser dissabte, però encara genera molt interès, tal com demostren els mitjans de comunicació que, a més de mostrar els estilismes dels convidats a l’enllaç o compartir els esdeveniments més curiosos i divertits, no han dubtat en aconseguir les primeres impressions de la protagonista d’aquest dia tan especial per la parella.

Tanmateix, la col·laboradora de ‘Sálvame’ no només ha fet les seves primeres declaracions al programa ‘Sábado Deluxe’, sinó que també ha estat captada pels reporters després del seu casament.

Les primeres paraules de Belén Esteban

Belén Esteban hablando por teléfono con Jorge Javier Vázquez y Lola Herrera
Belén Esteban ha dit les seves primeres paraules a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Just la matinada després del seu casament,  Belén Esteban no va dubtar en concedir la seva primera entrevista. Ho va fer telefònicament amb el seu company i amic Jorge Javier Vázquez que es trobava al capdavant de 'Sábado Deluxe', després d'haver estat testimoni a l'enllaç. Entre altres, la protagonista va afirmar: «Aquesta és la boda que volia, tant jo com el meu marit... que és una paraula que m’encanta dir».

Per la seva banda, Jorge Javier va explicar que el que més havia sorprès tothom  durant l’enllaç va ser  el discurs de la seva filla Andrea, per «la clatellada que ha donat sense mans al seu pare». En aquest sentit, Belén va ser molt prudent: «D’això no et parlaré, si em permets». Però sí que ha admès que la intervenció de la jove és un dels moments més importants del casament.

Belén també va voler agrair Jorge Javier: «M'ha fet molta il·lusió que vinguessis i també m'ha fet molta il·lusió que em diguessis que t'havies d'haver quedat». Paraules a les quals el presentador va respondre: «És que quan he arribat aquí, he dit que unes noces sempre són una llauna, en principi, però hi havia tan bon rotllo que m'hagués quedat».

La primera aparició de Belén després de l'enllaç

Belén Esteban en la puerta de su casa
Les primeres imatges de Belén Esteban després del seu casament | CatalunyaDiari.cat

 

Després del casament, els reporters han intentat captar una instantània de Belén Esteban i ho han aconseguit fa poques hores. La recent casada ha estat fotografiada en sortir de casa, a Paracuellos del Jarama, acompanyada del seu marit i de la seva mare. Sense dubtar-ho, els han donat l’enhorabona i la col·laboradora s’ha parat amb ells per fer alguna declaració.

Belén ha assegurat que ho van passar genial, que tot va sortir d'allò més bé i també els ha mostrat la seva aliança. Això sense passar per alt que, de la mateixa manera, els ha ensenyat un altre anell que portava i que era regal de la seva amiga Marta. A més a més, els ha explicat que el seu padrí, Raúl Prieto, l’ha obsequiat amb un diamant molt especial i que la lluna de mel la posposaran: «Ho deixarem per molt més endavant», perquè el viatge no susciti tant interès i poder gaudir-lo més tranquil·lament.

També et pot interessar...