rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Comença la sessió constitutiva al Congrés dels Diputats

Chabelita confessa com va ser la nit abans que la seva mare entrés a la presó

La filla de la Pantoja ha reconegut que va dormir amb la seva mare perquè aquesta li va demanar
Chabelita defensarà la seva mare a 'El programa d'Ana Rosa' | TELECINCO

 

Arran de les memòries que Kiko Rivera està publicant per capítols a la revista ‘Semana’, la seva germana Chabelita ha volgut explicar a ‘El programa de Ana Rosa’, on a partir d'ara serà col·laboradora habitual, com va viure la nit abans que la seva mare entrés a la presó.

 

Chabelita va voler revelar com es va viure aquella nit a Cantora la imminent entrada a presó de la seva mare. Tot i que la família en general estava al cas de l'entrada a la presó de la cantant, el dia exacte del seu trasllat era un secret que només era conegut per tres persones del cercle de confiança de la Pantoja: el seu germà Agustin Pantoja, la seva filla Isa i un amic íntim de la ‘tonadillera’.

 

La seva mare va marxar sense acomiadar-se

D’aquesta manera, Chabelita va relatar com aquella última nit, la seva mare i ella van dormir juntes, ja que així li va demanar la cantant, i l’endemà, quan ella es va despertar, la seva mare ja no hi era; havia marxat a les set del matí sense acomiadar-se per estalviar així més patiment a la seva família. Chabelita també va voler explicar com eren les posteriors visites que gaudien els familiars per poder veure la seva mare: «Ens deixaven veure-la una vegada al mes i només una hora».

 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Tal com explicava Kiko Rivera a través de les seves memòries, veure la seva mare entre reixes el va destrossar. En aquest cas, Chabelita confessava que, per sort, durant aquella etapa ella residia a Londres i d’aquesta manera va poder viure la situació de privació de llibertat de la seva mare d’una forma més allunyada i amb certa distància, cosa que va la va ajudar i no la va afectar tan intensament com al seu germà.

 

El temps cura totes les ferides, i actualment la família Pantoja ha pogut deixar enrere la seva etapa més fosca per donar pas a una nova època d’èxits personals i professionals, amb els fills que han concursat en sengles ‘realities’ de ‘GH VIP’ i ‘GH DÚO’, i sobretot amb el retorn mediàtic d’Isabel Pantoja, que s’ha llançat a l’aventura de participar a ‘Supervivientes’.

 

També et pot interessar... 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris