Chabelita confessa com va ser la nit abans que la seva mare entrés a la presó

La filla de la Pantoja ha reconegut que va dormir amb la seva mare perquè aquesta li va demanar

Chabelita defensarà la seva mare a 'El programa d'Ana Rosa'
Chabelita defensarà la seva mare a 'El programa d'Ana Rosa' | TELECINCO

Arran de les memòries que Kiko Rivera està publicant per capítols a la revista ‘Semana’, la seva germana Chabelita ha volgut explicar a ‘El programa de Ana Rosa’, on a partir d'ara serà col·laboradora habitual, com va viure la nit abans que la seva mare entrés a la presó.

Chabelita va voler revelar com es va viure aquella nit a Cantora la imminent entrada a presó de la seva mare. Tot i que la família en general estava al cas de l'entrada a la presó de la cantant, el dia exacte del seu trasllat era un secret que només era conegut per tres persones del cercle de confiança de la Pantoja: el seu germà Agustin Pantoja, la seva filla Isa i un amic íntim de la ‘tonadillera’.

 

La seva mare va marxar sense acomiadar-se

D’aquesta manera, Chabelita va relatar com aquella última nit, la seva mare i ella van dormir juntes, ja que així li va demanar la cantant, i l’endemà, quan ella es va despertar, la seva mare ja no hi era; havia marxat a les set del matí sense acomiadar-se per estalviar així més patiment a la seva família. Chabelita també va voler explicar com eren les posteriors visites que gaudien els familiars per poder veure la seva mare: «Ens deixaven veure-la una vegada al mes i només una hora».

 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Tal com explicava Kiko Rivera a través de les seves memòries, veure la seva mare entre reixes el va destrossar. En aquest cas, Chabelita confessava que, per sort, durant aquella etapa ella residia a Londres i d’aquesta manera va poder viure la situació de privació de llibertat de la seva mare d’una forma més allunyada i amb certa distància, cosa que va la va ajudar i no la va afectar tan intensament com al seu germà.

El temps cura totes les ferides, i actualment la família Pantoja ha pogut deixar enrere la seva etapa més fosca per donar pas a una nova època d’èxits personals i professionals, amb els fills que han concursat en sengles ‘realities’ de ‘GH VIP’ i ‘GH DÚO’, i sobretot amb el retorn mediàtic d’Isabel Pantoja, que s’ha llançat a l’aventura de participar a ‘Supervivientes’.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari