Marc Ostarcevic està en tractament per càncer de pròstata

Marc Ostarcevic anuncia que pateix càncer

L'exmarit de Norma Duval ha revelat que pateix la malaltia a la pròstata i que no havia dit res als seus fills

Feia temps que no se sabia res de l’exmarit de Norma Duval i exjugador de bàsquet Marc Ostarcevic. Després d’uns anys apartat del focus mediàtic, Ostarcevic torna a estar d’actualitat després que hagi revelat que pateix un càncer de pròstata.

Tot i la gravetat del diagnòstic, Ostarcevic s’ha mostrat molt positiu respecte la seva malaltia i assegura que  confia plenament que pugui guanyar la lluita contra el càncer. A més a més, l’exjugador del Racing de París viatja contínuament pel seu país natal, Croàcia, així com per Eivissa i Benidorm, on té la seva residència habitual i on està duent a terme el seu tractament.

 

Solter i sense compromís

Segons ha revelat, va ser diagnosticat de càncer en una exploració rutinària que li van realitzar fa pocs mesos, i des d’aleshores, tot i que li preocupa en certa manera l'avenir de la seva malaltia,  manté l’esperança que acabarà recuperant la seva salut.

 

En aquesta línia, es mostra totalment obert a l'amor i assegura que està solter i sense compromís als seus 77 anys. Ostarcevic també ha confessat que cap dels seus fills coneixia el seu estat de salut i que  no es parla amb dos dels tres fills que té amb Norma Duval, Marc i Christian: «No em fa falta ningú. No vull molestar».

També et pot interessar...