rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marc Ostarcevic anuncia que pateix càncer

L'exmarit de Norma Duval ha revelat que pateix la malaltia a la pròstata i que no havia dit res als seus fills
Marc Ostarcevic està en tractament per càncer de pròstata | CatalunyaDiari.cat

 

Feia temps que no se sabia res de l’exmarit de Norma Duval i exjugador de bàsquet Marc Ostarcevic. Després d’uns anys apartat del focus mediàtic, Ostarcevic torna a estar d’actualitat després que hagi revelat que pateix un càncer de pròstata.

 

Tot i la gravetat del diagnòstic, Ostarcevic s’ha mostrat molt positiu respecte la seva malaltia i assegura que confia plenament que pugui guanyar la lluita contra el càncer. A més a més, l’exjugador del Racing de París viatja contínuament pel seu país natal, Croàcia, així com per Eivissa i Benidorm, on té la seva residència habitual i on està duent a terme el seu tractament.

 

Solter i sense compromís

Segons ha revelat, va ser diagnosticat de càncer en una exploració rutinària que li van realitzar fa pocs mesos, i des d’aleshores, tot i que li preocupa en certa manera l'avenir de la seva malaltia, manté l’esperança que acabarà recuperant la seva salut.

 

En aquesta línia, es mostra totalment obert a l'amor i assegura que està solter i sense compromís als seus 77 anys. Ostarcevic també ha confessat que cap dels seus fills coneixia el seu estat de salut i que no es parla amb dos dels tres fills que té amb Norma Duval, Marc i Christian: «No em fa falta ningú. No vull molestar».

 

També et pot interessar...

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris