Álex Lequio

Álex Lequio s'haurà de sotmetre a una nova revisió per a controlar el càncer

El fill d'Ana Obregón es troba des de principis d'any a Madrid i segueix amb normalitat la seva vida social i professional

Sembla que el càncer no dona treva a Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio.  El passat mes de desembre, la família tornava de Nova York després de passar uns llargs mesos de tractament. Van tornar perquè el pronòstic era favorable i tot apuntava al fet que Lequio ja estava curat.

Des de llavors, la família s'ha tornat a instal·lar a Madrid i el fill de l'exparella ha seguit amb la seva vida normal i amb els seus compromisos, tant socials com professionals. Precisament, ha estat en un acte de feina on Lequio ha explicat a la premsa que el maig ha de sotmetre's a una nova revisió que haurà de determinar el seu estat actual de salut. 

El mes de maig ha de tornar a passar una revisió

Malgrat que no hi ha res que apunti que la malaltia s'hagi pogut tornar a despertar, el cert és que fins que no es dugui a terme la revisió, mai es pot cantar victòria abans d'hora. Lequio va explicar a la premsa congregada a la desfilada de moda infantil 'The Petite Fashion Week' by Charhadas.com la seva situació actual:  «Estic a l'espera que em diguin quan he de passar la pròxima ITV, crec que serà en maig. Quan arribi, us ho farem saber».

I és que des que va caure malalt fa poc més d'un any, han estat poques les informacions que s'han filtrat sobre la seva malaltia.  La família ha portat amb discreció el tractament a Nova York, tot i que de tant en tant sí que han anat publicant fotografies a les xarxes socials que denotaven l'estat de salut del noi. 

Álex Lequio i Ana Obregón a Nova York
Ana Obregón es va instal·lar a Nova York amb el seu fill | INSTAGRAM

 

  • També et pot interessar: Álex Lequio, ferm seguidor de Santiago Abascal a xarxes socials

El suport incondicional d'Ana Obregón

En especial la seva mare, Ana Obregón, ha estat molt bolcada amb el seu fill i es va instal·lar junt amb ell als Estats Units per tal de donar-li suport en aquests moments tan difícils. El pare també ha estat al costat del seu fill, tot i que ha protagonitzat més viatges d'anada i tornada.

Precisament Obregón ha explicat ja en dos programes de televisió la dura experiència que ha viscut amb el seu fill. Ho ha fet al programa 'Volverte a ver', de Telecinco, i Land Rober Tunai Show', de la televisió gallega.

D'altra banda, el passat dimecres Obregón va rebre un premi després d'haver viscut, sens dubte, l'any més difícil de la seva vida. Concretament, va assistir al lliurament dels Premis Naranja y Limón, que entrega cada any la penya periodística 'Primera Plana'.

«Fa un any que vam iniciar el calvari, gràcies a Déu i gràcies a oncòlegs meravellosos, als tractaments i gràcies a investigadors, que són els que curen el càncer perquè investiguen i donen solució. Gràcies a ells, tot va fenomenal»,  deia durant el seu discurs d'agraïment. Ara només cal esperar que la revisió de maig de Lequio sigui satisfactòria i que el jove pugui continuar amb la seva vida normal, sa i fort.

Ana Obregón
Ana Obregón ha parlat en dos programes sobre el problema de salut del seu fill | Cedida

 

  • També et pot interessar: Álex Lequio enceta una nova aventura professional