Joan Carles i Sofía es retroben gràcies a la Infanta Pilar

Els reis Joan Carles i Sofia, junts per un assumpte familiar

Els reis emèrits van visitar a la Infanta Pilar a casa seva, on es recupera d'una operació intestinal

És evident que els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, han portat camins diferents. Per tothom és conegut que en l'aspecte personal i privat, el matrimoni no ha estat gaire fructífer i tot haver de coincidir en actes oficials, en la intimitat han mantingut sempre la distància. Així i tot, els reis emèrits han tornat a coincidir en l'àmbit familiar, a causa d'una visita que van fer a la germana de Joan Carles, la Infanta Pilar.

Lluny de trobar-se en un acte oficial com ens han acostumat sovint, Joan Carles i Sofia han coincidit en un àmbit familiar. I és que el matrimoni va visitar a la Infanta Pilar a casa seva, on es recupera dels problemes de salut que va patir el mes de febre i que ha tingut molt preocupada a la Família Reial.

Els reis emèrits van visitar a la Infanta Pilar a casa seva

Tal com va publicar la revista 'Semana', Joan Carles i Sofia es van desplaçar a casa de la Infanta Pilar a Puerta del Hierro. Allí van dinar amb ella i els seus fills, Juan i Fernando Gómez-Acebo i van comprovar les evolucions de la Duquessa de Badajoz.

La Infanta Pilar ha provocat que els Reis emèrits tornin a veure's
La Infanta Pilar ha provocat que els reis emèrits tornin a veure's | Europa Press

 

La Infanta Pilar s’està recuperant de l'operació que li van fer a Madrid, un equip mèdic de la seva confiança, després de  detectar-li una oclusió intestinal al servei d'urgències d'un hospital de Mallorca, on va ingressar Pilar quan va patir un intens dolor mentre passava uns dies de vacances a la seva casa de l'illa.

La Infanta Pilar es recupera favorablement

La Duquessa de Badajoz, que va estar gairebé tres setmanes ingressada a la cínica Ruber de la capital d'Espanya, ara es troba a la seva casa de Puerta de Hierro seguint amb la recuperació per poder restablir la seva salut totalment.

La Infanta Pilar va estar gairebé tres setmanes ingressada
La Infanta Pilar va estar gairebé tres setmanes ingressada | Gtres

 

Malgrat tot, la germana del rei Joan Carles es troba millor a mesura que passen els dies, i segur que l'ha ajudat el fet de trobar-se sempre acompanyada, ja que en tot moment ha rebut el suport i la companyia de la seva família.

La fotografia de la discòrdia

Aquest moment d'una suposada unitat familiar, no té res a veure amb el que haurà d'afrontar la Família Reial durant aquestes vacances de Setmana Santa, ja que segons algunes fonts, el Rei Felip VI voldria fer una foto familiar a Palma de Mallorca. El fet és que aquesta proposta hauria estat rebutjada pels reis emèrits si aquests han de coincidir amb la Reina Letícia. Sense dubtes, una situació molt complexa que evidenciaria la fractura entre els reis emèrits Joan Carles i Sofia amb Letícia.