Carlos Sobera habla con Emma García sobre su mujer

La dona de Carlos Sobera va patir un vessament cerebral

El presentador va explicar a ‘Viva la vida’ que va ser un dels moments més tràgics de la seva vida

Carlos Sobera ha mostrat a l’audiència diferents facetes a través dels seus programes. La seva part més emocional s’ha pogut veure en moltes ocasions a ‘Volverte a ver’ i la seva ànima més juvenil a ‘First Dates’. Tot i això,  es coneixen pocs detalls de la seva vida personal.

Per aquest motiu, els espectadors es van sorprendre quan va aparèixer al plató de ‘Viva la vida’ i va confessar un dels moments més tràgics de la seva vida. Es tracta del vessament cerebral que va patir la seva dona, Patricia, fa uns mesos, concretament el passat 4 de febrer. En el moment de relatar aquest delicat tema, el presentador va canviar el seu rostre deixant clar que havia sigut un dur tràngol per a ell i tota la seva família. Tot i això, Sobera va intentar treure ferro a l’assumpte i va dir que ella ja es trobava bé i que tot s’havia quedat en un ensurt.

Els detalls del succés

Carlos Sobera en 'Viva la vida'
Carlos Sobera va explicar la tragèdia a 'Viva la vida' | Telecinco  

Alguns dels detalls que va revelar el convidat sobre aquest succés, van ser que va ser ingressada d’urgència a l’hospital i que va passar un total de tres setmanes al centre sanitari. A més, va confessar que en un principi, els  metges no trobaven el motiu de la seva malaltia i aquest fet va propiciar que tant ell com la seva parella visquessin aquest procés amb molta tensió. «A partir del sisè i sèptim dia ja estàvem tots més tranquils», va afegir.

D’altra banda, Carlos va explicar que una altra cosa que li feia por eren les possibles seqüeles que li podien quedar a la seva dona. «Ara que ja han passat tres mesos, està fantàstica. Té la mateixa rapidesa i agilitat mental de sempre i s’enfada amb mi igual que sempre», va bromejar.

Una lliçó de vida

Finalment, Sobera va aprofitar l’ocasió per treure quelcom positiu a l’experiència i va recordar a l’audiència la importància de valorar cada moment. «Tinc 58 anys i ja he viscut una mica. La vida s’ha de viure d’una manera intensa perquè mai saps que pot passar. Però en el cas de Patricia et provoca ràbia perquè és una dona jove, molt sana i no t’expliques el motiu que justifica que li passi això».

Carlos Sobera presentarà 'Supervivientes' a Cuatro
Carlos Sobera presentarà 'Supervivientes' a Cuatro | TELECINCO