▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Chabelita, desencadenada: es recupera de l'operació menjant xocolata

La filla d’Isabel Pantoja va passar pel quiròfan recentment per fer-se un retoc estètic a la zona abdominal

Isa Pantoja debe guardar reposo tras su operación
Chabelita ha de fer repòs després de la seva operació | Instagram

 

Chabelita és una aficionada a fer-se operacions estètiques i recentment ha tornat a caure en la temptació. En concret, la filla d’Isabel Pantoja ha passat pel quiròfan per fer-se una marcació abdominal amb l’objectiu de tenir una silueta més estilitzada en aquesta zona del cos. Aquesta operació sembla estar de moda entre els famosos, ja que altres personatges famosos com Leticia Sabater també s’han sotmès a aquest tractament.

El seu «kit de supervivència»

I com succeeix després de qualsevol operació, Chabelita ara necessita un període de recuperació per tal de comprovar que tot ha sortit bé i que no hi ha cap mena de complicació. En aquesta fase del procés, Chabelita ha comptat amb una ajuda infal·lible que aconsegueix endolcir els moments més difícils a qualsevol persona. Es tracta d’una capsa plena de dolços i xocolata, que la germana de Kiko Rivera ha batejat com el seu «kit de supervivència». A més, l’exconcursant de ‘GH Vip’ també ha de seguir diferents instruccions dels metges com portar una faixa durant un mes o fer-se una revisió cada 48 hores.

El «kit de supervivencia» de Chabelita
El «kit de supervivència» de Chabelita | Instagram  

Un altre element imprescindible en la seva recuperació és la seva parella Asraf, que està actuant com si fos el seu infermer i l’ajuda en tot el que necessita per superar aquesta etapa. Potser una de les decisions més difícils per a Chabelita ha sigut el fet de no poder assistir a la gala final de ‘GH Dúo’ i acompanyar el seu germà en aquest emotiu moment. Cal recordar que Kiko Rivera es va disputar ser el guanyador del programa amb María Jesús però finalment no va aconseguir emportar-se a casa el maletí.

Kiko Rivera se sorprendió al saber que su madre iría a 'Supervivientes'
Kiko Rivera es va quedar sorprès al saber que la seva mare anirà a 'Supervivientes' | Telecinco  

Orgullosa de la seva mare

Tot i això, és molt probable que Chabelita seguís el programa des de casa perquè no voldria perdre’s un dels grans moments televisius dels últims dies: l’aparició d’Isabel Pantoja per donar ànims a Kiko i anunciar públicament que participarà en la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Amb l’objectiu de donar el seu suport a la seva mare, Isa va escriure el següent tweet. «Orgullosa de tu, mare». Per la seva part, Isabel Pantoja no va dubtar en respondre la seva filla amb aquestes paraules. «T’estimo tant, la meva petita de la meva ànima».

El antes y el después de la nariz de Chabelita Pantoja.
L'abans i el després del nas de Chabelita Pantoja | Catalunyadiari.cat
 

Comentaris

envia el comentari