Les Mellis haurien de pagar 45.000 euros a Kiko Rivera

Una de les germanes assegurava que se li va insinuar un cop casat

Las Mellis
Les Mellis tenen conflictes judicials amb el Clan Pantoja | La Coctelera

Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, va haver d'enfrontar-se pocs dies després de sortir de la casa de 'GH Dúo', a una declaració judicial en qualitat de testimoni, arran de la demanda interposada pel seu home a les conegudes com a les Mellis, Bibiana i Raquel. La raó d'aquest conflicte que el fill d'Isabel Pantoja ha decidit portar-lo fins als jutjats de Sevilla, han estat unes declaracions al programa 'Socialité', tal com explica 'La Coctelera'.

La suposada insinuació de Kiko Rivera a Bibiana

Concretament, va ser la Bibiana qui va explicar al programa del cor que presenta María Patiño, que Rivera se li va insinuar estant ja amb Rosales. Després d'aquesta sorprenent declaració, la revista 'Semana' ha reproduït la versió d'una de les bessones més polèmiques del país. En aquest sentit, cal destacar que la Bibiana va explicar a Patiño que: «No tinc proves, però va ser així. Em va dir com això surti d'aquí et 'rajo', tot i que això és només una forma de parlar. Ell seguia amb Irene, evidentment. Ja sé que és la seva paraula contra la meva, però ho puc dir amb contundència, se'm va insinuar».

Davant aquestes declaracions, Rivera no s'ho va pensar dues vegades i va demandar a les germanes demanant-los una indemnització de fins a 150.000 euros. No obstant això, sembla que el Ministeri Fiscal no està d'acord amb la quantitat que demana el fill de la Pantoja i, fins al moment, ha valorat el dany ocasionat en 45.000 euros. Si, finalment, es dictés una sentència que obligués a les Mellis a pagar a Rivera, seria el primer triomf dels Pantoja contra aquestes germanes.

  • També et pot interessar: Kiko Rivera parla sobre l’ingrés a presó d’Isabel Pantoja

La Pantoja també està en un procés judicial amb les germanes

No s'ha d'oblidar que la Pantoja també té una causa oberta amb elles i que, la informació que hi ha fins al moment al respecte, és que el fiscal demanava la desestimació de la demanda el passat mes de febrer. En el cas que la petició del ministeri públic es complís, suposaria l'arxivament de la causa i, per tant, l'absència del judici. 

Tot i tots aquests entramats judicials entre les germanes i la Pantoja i el seu fill, les Mellis es mostren confiades i asseguren que: «Estem tranquil·les, a l'espera que es dicti sentència. No estem preocupades, perquè creiem en la justícia. En cas que la sentència ens sigui desfavorable, la pensem recórrer i arribar fins a on faci falta». 

Tanmateix, consideren que els Pantoja només tenen la intenció de fer-los mal, ja que asseguren que hi ha hagut moltes més noies que s'han assentat en un programa de televisió per a parlar malament de Rivera i a cap d'elles les ha demandat. Sigui com sigui, el cert és que qui haurà de decidir entre aquests dos fronts serà la justícia.

Las Mellis
Les Mellis van fer unes polèmiques declaracions a 'Socialité' | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Maria Jesús Ruiz s'imposa a Kiko Rivera i guanya 'GH Dúo'

Comentaris

envia el comentari