Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rafa Mora

Rafa Mora primer expulsat després d'entrar a 'Sálvame Okupa'

El valència, juntament amb Lydia Lozano, va ser el primer a entrar a la casa de Guadalix de la Sierra

 

El ‘reality’ exprés ‘Sálvame Okupa’ ja està donant de què parlar, després de la seva estrena, tot just acabar ‘GH DÚO’. Quan Kiko Rivera i Maria Jesús Ruiz van abandonar la casa, tot seguit van entrar a ‘okupar-la’ els col·laboradors Lydia Lozano i Rafa Mora que van començar a inspeccionar la casa en detall.

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

 

Ara, ja se sap el primer eliminat d'aquesta curta edició: Rafa Mora. Tot i que en un principi Carmen Borrego anava a ser la primera eliminada, Gustavo González va canviar d'idea, tot i que la petita de las Campos li havia demanat que ho fes com un favor personal. Kiko Herández va demanar a González que elegís sense influència i en aquell moment va canviar el seu vot: «Llavors vull que marxi Rafa Mora».

 

L'inici del breu 'reallity'

El ‘reality’ que ha improvisat Telecinco i que només durarà 3 dies, ha reunit 10 col·laboradors de ‘Sálvame’ a la casa de Guadalix.  Els seleccionats van ser Belén Rodríguez, Chelo García Cortés, Víctor Sandoval, Antonio Montero, Lydia Lozano i Rafa Mora, Anabel Pantoja, Gustavo González, María Lapiedra i Carmen Borrego.

 

Lydia Lozano i Rafa Móra són els primers concursants de 'Sálvame Okupa'
Lydia Lozano i Rafa Móra són els primers concursants de 'Sálvame Okupa' | TELECINCO

En el ‘reality’ està previst que els col·laboradors s’enfrontin a diferents proves per aconseguir avantatges, i també seran sotmesos a les nominacions clàssiques d’aquest tipus de format. El que sorprèn però, és que  Sálvame Okupa’ només durarà 72 hores, finalitzant la seva emissió el pròxim 15 d’abril. Per tant, Mediaset té previst un gran desplegament sense precedents per donar la màxima cobertura al ‘reality’: Per començar, la convivència podrà ser vista en directe les 24 hores del dia pel canal Mitele o bé pel canal de YouTube que Mediaset posa a disposició dels internautes.

[tweet]1116660071121944578[/tweet]

A més a més, programes com ‘Sábado Deluxe’, ‘Socialité’ i ‘Viva la vida’, dedicaran un espai a parlar de les novetats que es produeixin a la casa, amb comentaristes que aniran donant el seu punt de vista. I no només això, sinó que s’oferirà un programa a la franja del ‘late night’ anomenat  Sálvame: la casa okupa en directo’,  que realitzarà connexions en directe des de la casa de Guadalix. Tot per treure el màxim suc a aquest ‘reality’ que serà el més curt de la història de Telecinco.