Alejandro Albalá tras ser expulsado de 'GH Dúo'

Alejandro Albalá amenaça amb demandar Sofia Suescun

El concursant de 'GH Dúo' va escoltar les dures declaracions que la seva exparella havia fet fora de la casa

La final de 'GH Dúo' va propiciar moments molt esperats que anaven més enllà de la proclamació de la persona guanyadora d'aquesta edició. Així, l'espai de Telecinco va oferir altres episodis interessants com el retrobament entre Alejandro Albalá i Sofia Suescun. Lluny de ser una situació emotiva, Albalá va ser molt dur amb la seva exparella després d'escoltar les declaracions que ella havia fet fora de la casa. De fet, no va dubtar en afirmar: «Si ha parlat malament de mi, li caurà una demanda molt grossa».

Un cop dur

Plató de 'GH Dúo' durante la entrevista a Alejandro Albalá
La portada de Sofia Suescun va causar malestar a Alejandro Albalá | Telecinco  

Satisfet per ser un dels finalistes de 'GH Dúo', Alejandro va abandonar la casa amb un somriure i amb ganes de veure els seus familiars i amics. Però l'alegria li va durar poc, ja que, un cop va arribar al plató del programa, el presentador el va posar al dia sobre totes les declaracions que Sofia havia fet sobre ell  durant els últims dies.

Com a exemple,  li van ensenyar la portada de la revista 'Lecturas', on Sofia assegurava ser «una víctima anul·lada com a persona». Després de llegir aquesta frase, Alejandro va preguntar si es referia a ell amb aquestes paraules i les persones que estaven al plató no van dubtar en dir-li que sí. En aquest moment, el finalista de 'GH Dúo' va mirar la seva exparella intentant entendre el motiu d'aquesta acusació, però Suescun estava molt concentrada mirant el seu mòbil.

La intervenció de Suescun

A més, el seu amic Antonio Tejado i la seva mare, Paz Guerra, van assegurar al concursant que aquesta no era la pitjor afirmació que havia fet sobre ell. Llavors, Suescun es va animar a participar al debat dient: «Jo simplement explico com em sento».

A més, l'exparella d'Albalá va explicar al públic, amb l'ajuda del presentador Jordi González, que el titular de 'Lecturas' era el mateix que Alejandro va fer en relació amb Isa Pantoja. Davant d'aquesta situació, Alejandro es va mostrar visiblement afectat i va dirigir-se a la seva exparella: «Sofía, això és de ser mala persona. Era un concurs, això és la vida real».