El cantant de flamenc Falete

Un jove acusa Falete d'haver abusat sexualment d'ell quan era menor

El noi ha confessat davant les autoritats judicials que el cantant també li demanava que li enviés fotografies i vídeos

Un jove marroquí de 19 anys acusa el popular cantant de flamenc Falete, Rafael Ojeda, d'abusar sexualment d'ell quan aquest només tenia 16 anys. Segons 'El Español', el jove ha declarat davant el Tribunal de Segona Instància de Tànger que ha estat víctima d'abusos i violacions per part de l'artista sevillà.

En aquest sentit, assegura que: «M'ha violat. I m'ha donat 2.000 dírhams (185 euros), després d'abusar de mi diversos dies».  Segons les primeres informacions, Falete hauria conegut al noi a través de Félix Ramos, el presumpte estafador de Marbella denunciat al Marroc i Espanya per vendre títols i distincions en nom de diverses institucions, com la Guàrdia Civil.

També li demanava vídeos i fotografies

En aquest sentit, tot apunta a què Falete s'hauria traslladat fins a Tànger per a gravar un programa, i hauria estat llavors quan hauria aprofitat per abusar del menor. En la mateixa línia, la víctima ha declarat que: «Ramos em va demanar que em portés molt bé amb ell, que era un cantant i que anava a ajudar-me i a donar-me diners».  Paral·lelament, el jove ha confessat davant les autoritats judicials que Falete li demanava que li enviés fotografies i vídeos de caràcter sexual a través del mòbil, una vegada es trobava a Espanya.

«Fes-te un vídeo bo, ensenyant-me bé la p**** i el cul», o «envia'm un vídeo bo del cul», li deia, presumptament. A més a més, el llavors menor assegura que Falete li pagava 60 euros que li feia arribar per correu postal fins a la seva ciutat marroquina. Els missatges han estat verificats per la policia i, per tant, es demostraria que presumptament hi havia una relació entre ambdós. No obstant això, Falete no ha volgut pronunciar-se al respecte i s'haurà de veure com evoluciona la justícia per saber què hi ha de cert en aquesta història i com podria perjudicar la vida del famós cantant andalús.

També et poden interessar...

  • Un entrenador de futbol català, acusat d'abusos sexuals a menors
  • Emma García s'emociona en escoltar el relat d'una mare sobre els abusos sexuals a la seva filla