Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miki Nadal i la seva parella han decidit continuar amb els seus camins per separat

Carola Escámez, ex de Miki Nadal, enxampada amb el seu entrenador personal

Miki Nadal i Carola Escámez van posar punt final a la seva relació fa dos mesos
Miki Nadal i la seva parella han decidit continuar amb els seus camins per separat
Miki Nadal i la seva parella han decidit continuar amb els seus camins per separat | INSTAGRAM

 

L’exdona de Miki Nadal, Carola Escámez, ha trobat l’amor altra vegada. Després que el matrimoni format per  ella i el presentador Miki Nadal se separés aquest darrer mes de juny, al cap de 5 anys de relació i una filla en comú, Carola ha gaudit de les seves vacances al costat del seu nou amor: el seu entrenador personal, Roberto Martin. 

Tal com revelava OKDiario, la incipient parella ha passat les seves vacances a Astúries, on les càmeres els han enxampat en una actitud molt afectuosa. L’esport sembla ser una de les passions que ha unit aquesta parella, ja que ella va ser membre de la selecció espanyola de Tir al Plat, coronant-se fins i tot com a campiona olímpica.

Carola i Miki Nadal, una sonada ruptura

La ruptura protagonitzada per Miki i Carola es va produir fa tan sols 2 mesos, i està resultant molt polèmica després que sortís a la llum que  Miki Nadal havia estat condemnat per la justícia per un delicte de vexacions a la seva exdona.  La parella decidia acabar amb el seu matrimoni després d’arrossegar una llarga crisi en la seva relació que va tenir el seu origen en dues devastadores circumstàncies: per una banda, van perdre el bebè que esperaven, i per l’altre, la mare de Carola els va denunciar per no poder veure la seva néta. 

Roberto Martín, la nova parella de Carola Escámez, és el seu entrenador personal
Roberto Martín, la nova parella de Carola Escámez, és el seu entrenador personal | INSTAGRAM

 

De moment, Carola i Roberto Martín no han fet el pas de publicar imatges en comú, però sí que s’envien missatges encriptats a través de les xarxes socials. «Així, esperant un taxi, de manera natural», comentava ell en una de les fotos que havia publicat Carola a Instagram. Ella, comentava en una altra fotografia de l’entrenador: «Estàs a Xile? Has posat un Moai», a la qual cosa ell  responia: «El que em faltava! Creuar l’Atlàntic! Perdona’m, volia simbolitzar unes roques».

També et pot interessar...