Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco no té una bona relació amb la seva filla

Rocío Carrasco carrega contra la seva pròpia filla

La filla de Rocío Jurado no vol veure 'GH VIP' i ha demanat al seu entorn que no es parli del tema

Rocío Carrasco no té una bona relació amb la seva filla
Rocío Carrasco no vol parlar de la participació del seu ex a 'GH Vip' | CatalunyaDiari.cat

 

L'entrada a la casa de 'GH VIP 7' d'Antonio David Flores ha tornat a aixecar els draps bruts d'una família que ha estat marcada pels problemes. A la participació en el concurs de l'ex de Rocío Carrasco, se suma la presència de la filla que tenen en comú i que ha pres el paper de defensora del seu pare en el plató de Telecinco.

Davant aquesta situació, recordar la difícil relació que han tingut durant tots aquests anys es fa inevitable i han estat molts els periodistes els quals s'han fet ressò d'alguns dels moments més durs de la família.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una dura conversació en un moment molt delicat

En aquest sentit, el periodista Antonio Avilés, de 'Viva la vida', ha recordat aquests dies que en una de les trucades de la filla de l'exparella a la seva mare, aquesta li va respondre: «No tornis a trucar a aquesta casa perquè jo no sóc la teva mare, ni vull parlar amb tu». Davant aquesta declaració, la també periodista Ángela Portero va voler puntualitzar i dir que Rocío no li va dir a la seva filla «jo no sóc la teva mare» i que, a més a més, aquesta conversació es va donar en un delicat moment de les dues. 

Ángela Portero a 'Viva la vida'
La periodista Ángela Portero va voler aclarir el context de la conversació entre mare i filla | Telecinco

 

Concretament, quan la néta de Rocío Jurada acabava de marxar de casa de la seva mare amb setze anys, després que decidís anar a viure amb el seu pare. És per aquest motiu que, durant una trucada, va atrevir-se a dir-li que: «A aquesta casa no tornis a trucar i penja el telèfon». Sigui com sigui, el cert és que és evident que la relació entre mare i filla és més inexistent que dolenta i que, de fet, la mateixa Rocío ha explicat al seu cercle més pròxim que no ha vist res del programa i que tampoc vol parlar del tema.

També et poden interessar...