Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz

Alejandro Sanz condemnat a pagar una indemnització milionària

El cantant ha perdut el judici contra la seva exrepresentant

Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz
Alejandro Sanz va trencar el contracte amb la seva mànager | Cedida

 

Alejandro Sanz acaba de rebre un dur revès judicial que el condemna a pagar 5,4 milions d’euros a la seva exrepresentant, Rosa Lagarrigue, amb qui va mantenir una unió professional durant 25 anys.

L’exmànager del cantant, va interposar una demanda després que el cantant decidís trencar la relació professional que l'unia amb ella de manera unilateral. Segons els fets, a ambdues parts els unia  un contracte vàlid entre 2014 i 2019 que va ser finalitzat durant el 2016 per decisió del cantant.

La sentència no és ferma

La sentència, que pot ser recorreguda per part del cantant, obliga doncs al cantant a pagar la quantitat de 5,4 milions d’euros a Rosa Lagarrigue per incompliment del contracte: «El cantautor Alejandro Sanz ha estat declarat responsable subsidiari del pagament de la condemna», recull la sentència.

 

La seva exrepresentant, una reconeguda professional en el món musical espanyol que ha treballat amb cantants com Malú, Miguel Bosé, Mecano i Raphael, va afirmar el darrer mes de juliol que denunciar a Alejandro Sanz havia estat la cosa més dolorosa de la seva carrera, però que tenia el dret a una indemnització per part del cantant.

També et pot interessar...