Rachel Valdés, el nou amor del cantant Alejandro Sanz

Després de dos mesos d'anunciar la seva separació de Raquel Perera, el cantant torna a estar il·lusionat

Rachel Valdés és la nova parella d'Alejandro Sanz
Rachel Valdés és pintora | Instagram

Fa dos mesos, el cantant Alejandro Sanz anunciava la seva ruptura amb Raquel Perera, després de 12 anys de relació i dos fills en comú. El cantant de 'Corazón Partío' però, no ha tardat gens a recobrar la il·lusió en l’amor, i tot fa indicar que l’ha trobat de nou al costat d’una artista cubana que es diu Rachel Valdés, una coneguda pintora que ha exposat a Times Square i al Malecón de La Habana.

 

Qui és Rachel Valdés?

Aquesta pintora de 30 anys és mare d’un nen de 5 anys d’una relació anterior que es diu Max, i tal com mostra a les seves xarxes socials, és amiga de rostres coneguts com els dels actors Ana de Armas i Miguel Ángel Silvestre, ja que també ha treballat com a model i va participar en el videoclip de la cançó de Marc Anthony ‘Traidora’.

 

Rachel Valdés amb Ana de Armas
Rachel Valdés amb Ana de Armas | INSTAGRAM

 

Tot i que l’artista cubana té un taller ubicat a Barcelona, viu entre Espanya i els EUA. La incipient parella no s’amaga de la seva relació i aquest estiu han viatjat junts en la gira del cantant pels EUA, en la qual han trepitjat ciutats com Washington, Orlando i Chicago. A més a més, ja quasi viu instal·lada a Miami a la casa el cantant, i als dos se’ls ha vist comprant junts en un supermercat proper i fins i tot navegant en la llanxa de l’intèrpret. Així doncs, la seva relació sembla que comença a ser quelcom estable, tenint en compte a més, que el cantant ja hauria presentat al seu actual amor els seus dos fills grans, Manuela de 18 anys, i Alexander, de 16.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari